Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok és szűz! Nagyon nem bírom már, nagyon jó lenne már szexelni valakivel! Jó ötletnek tartjátok a szextárskeresőt? 21/f
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 17:38
1/16 anonim válasza:
Nem.
Keress barátnőt. Egész másképpen fog alakulni a szexuális életed, ha az első benyomás jó.
2/16 anonim válasza:
hath ha sok pénzed van és nem félsz a nemi betegségektől:p
3/16 anonim válasza:
Egy barátnő, aki szeret, biztosan örülne, hogy ő lehet neked az első.
4/16 anonim válasza:
én 23f vagyok még nem volt barátnőm s még csak egy csók sem volt :(
5/16 anonim válasza:
A kérdező a közeljövőbeni d*gásra gondol.
Nyílván nőt szeretni nem 1nap meg nem 1hét pláne ha testiségről van szó.
Marad a pénzért szex. Olyat meg lehet intézni szextárs keresőbe is
6/16 anonim válasza:
Ha már ennyit kibírt szex nélkül, pár hónap nem a világ.
7/16 anonim válasza:
Miért tartana olyan sokáig megszeretni valakit? Én az első percben megszerettem a páromat, aznap le is feküdtem vele, évekig együtt voltunk.
Ez nem időhöz van kötve, az érzéseknek nem tanították meg az órát és dátumot :)
8/16 A kérdező kommentje:
Szerintem sem időhöz van kötve :) Csak már nagyon kivagyok.
2011. júl. 2. 17:56
10/16 anonim válasza:
Végre egy pasi,
aki bevallja,hogy valójában mi kell neki...XDDD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!