Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna ha egy buliban a popsitokat dörgölnétek egy pasihoz, de annak ettől nem állna fel?
Figyelt kérdés
akkor is szívesen csinálnátok vagy úgy már nem is lenne nektek izgalmas?2011. júl. 2. 17:30
11/18 anonim válasza:
Gondolom, ha egy 120 kilós bányarém próbálja meg a seggét az emberhez dörgölni, nem igen áll fel neki.
Egyébként ez pedig rendkívül közönséges, ribanc viselkedés.
12/18 anonim válasza:
Kérdező! Véletlenül nem tettél fel egy ugyanijen kérdést csak fordítva??? Hogy az baj-e hogy neked attól hogy egy csaj hozzád dörgöli a popsiját, neked nem áll fel...????
13/18 anonim válasza:
gáznak nem gáz.... de én tuti nem lennék ekkora ribi ^^
14/18 anonim válasza:
Mivel nem vagyok ilyen közönséges, h ilyeneket csináljak, ezért nem, nem zavarna. Eléggé gáz egy lánynak, ha csak így tudja felkelteni valaki figyelmét. :P
15/18 anonim válasza:
Az én fogalmam szerint tánc közben szemben táncoltak egymással :D tehát akkor hogy érne a segged a pasihoz?
17/18 anonim válasza:
Hogy kinek mitől áll fel az egyéni. Nehogy már norma legyen!
"áhh,túl nagy a seggem az ilyesmihez :D"
+ "CSAK AZÉRT MERT ETTŐL FÉLEK" +
"Sosem tennék ilyet." és csak ezért "Ez rettentő közönséges egyrészt," :DDD
Nehogy már ha tetszik egy srác, ennyi ne férjen bele!
Ettől még nem jön a gólya kilenc hónap múlva.
18/18 anonim válasza:
Én mással is el tudom csábítani a fiúkat, nem szorulok rá ilyen egyszerű trükkökre... :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!