Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az első szex, ami ma lesz minden bizonnyal;D Nektek milyen volt az első?
Nekem fájt. De amúgy nem volt rossz. Mi nem terveztük, csak úgy jött magától, és így volt a szép:)
Ne görcsölj rá.
Nagyon romantikus volt, a párom rózsaszirmokkal borította be az ágyat, apró mécsesek fényénél történt mindez, úgy csusszant belém a pénisze, mintha mindig is összetartozott volna a vaginámmal. Egy csepp vért sem folyt, egy kellemetlen felszisszenés sem volt a részemről, és természetesen rögtön volt orgazmusom is.
Najó, dög unalmas volt, szenvedtem, hogy belém férjen, majd szétszakadtam, aztán meguntam, örültem a sikernek, és mondtam, hogy ok, köszi, csá.
Ennyi.
Semmi rózsaszirom. :((
Mert a rózsa gyönyörű, a rózsaszirom selymes. Szép látvány.
Nekem fájt a behatolásnál, és utána még jópár mozdulatnál, aztán alábbhagyott. Nem véreztem. Maga a szex nem volt a leges legjobb ott az elsőnél, de az, hogy végre olyan közel lehettem hozzá, jó volt. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!