Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon kíváncsi vagyok, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az első szex, ami ma lesz minden bizonnyal;D Nektek milyen volt az első?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 16:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fájt. De amúgy nem volt rossz. Mi nem terveztük, csak úgy jött magától, és így volt a szép:)

Ne görcsölj rá.

2011. júl. 2. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon romantikus volt, a párom rózsaszirmokkal borította be az ágyat, apró mécsesek fényénél történt mindez, úgy csusszant belém a pénisze, mintha mindig is összetartozott volna a vaginámmal. Egy csepp vért sem folyt, egy kellemetlen felszisszenés sem volt a részemről, és természetesen rögtön volt orgazmusom is.

Najó, dög unalmas volt, szenvedtem, hogy belém férjen, majd szétszakadtam, aztán meguntam, örültem a sikernek, és mondtam, hogy ok, köszi, csá.

Ennyi.

Semmi rózsaszirom. :((

2011. júl. 2. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
ez a rózsaszirmos miért minden lány álma?
2011. júl. 2. 16:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert a rózsa gyönyörű, a rózsaszirom selymes. Szép látvány.

Nekem fájt a behatolásnál, és utána még jópár mozdulatnál, aztán alábbhagyott. Nem véreztem. Maga a szex nem volt a leges legjobb ott az elsőnél, de az, hogy végre olyan közel lehettem hozzá, jó volt. :)

2011. júl. 2. 16:45
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha egy szabályt betartasz, nagyon jó lesz: TÉRDELJ LE, ÉS SZERESS!!!
2011. júl. 2. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ehhez képest vannak olyan lányok, akik a nekik küldött rózsákat kukákba dobálják serényen... na ezekről mi a véleményed?
2011. júl. 2. 16:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Akik kidobják a rózsát, hülyék. Nekem a kedvenc virágom, és imádom. Azért a normálisak ha virágot kapnak, örülnek, és nem kidobják azt... :/ (Küldenék inkább nekem :) )
2011. júl. 2. 17:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
és mi lenne, ha sulidba küldenék, futárral?
2011. júl. 2. 17:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Az egyetemre? Jöhet! :) Bár úgy néz ki, megyek szakmázni, de felőlem oda is jöhetne. Én rózsát ki nem dobnék sehol, semmilyen körülmények között, az biztos. Bár jobb lenne, ha személyesen adnák át.
2011. júl. 2. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:
hát.. az enyémet kivágták, és még valami egetrengető hiszti is lett belőle, mert ez egy "beteges cselekedet".
2011. júl. 2. 20:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!