Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYok, szoktatok maszturbálni?
Nem, fából és fémből készültem. -.-
Ezt te sem gondolhatod komolyan, a nők is emberek, és attól,mert nem úgy keresnek partnert, mint a férfiak, ugyanúgy vannak nekik is szükségleteik.
Aki nem él szexuális életet vagy nem maszturbál, az lazán aszexuális, vagy frigid. Az ilyen hiába győzködöd,nem tehet róla, kvázi a nimfomán ellentettje.
A másik lehetőség pedig, hogy egyszerűen letagadja, senki sem szeret egy ilyen intim dologról beszélni. Nekem nem okoz problémát, mert én ismerem oda vissza az emberi szervezetet, de ez egy elég zavarba ejtő téma.
Nem vazze, a nők nem emberek... Műanyagok... xD
Biztos, hogy sok a frigid csaj... Az tuti...
Hát aki normális és nincs párja és egészséges a szexuális vágya, az biztos, hogy masztizik néha.
Szia. Én például kívánom a szexet, de nem tudok masztizni, nem jó érzés (van barátom csak éppen külföldön dolgozik, de mindjárt jön haza és akkor Ő megoldja a problémát :)).
Nem tudom miért nem jó, az előbb is próbáltam fel is izgulok de nem lesz semmi belőle :(
Úgy, hogy aki nem maszturbál az nem azt jelenti, hogy frigid vagy aszexuális, mert például nekem a szex az jó.
22 L
Szoktam naponta többször is,ha módom van rá.
14L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!