Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy buliban ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy buliban ha egy lány a farkamhoz dörgöli a fenekét, akkor a farkam nem áll fel?

Figyelt kérdés
Pedig a szexben nincsenek problémáim, és tavaly még ezzel sem volt gondom
2011. júl. 2. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen pontosan írtad le a kérdést. Volt rajtatok ruha, amikor a buliban a lány a fenekét odadörzsölte. Mert, ha volt ruha rajtatok, akkor az a baj.

Azt tanácsolom, hogy próbáljátok meg újra csinálni ruha nélkül, és ha akkor sem működne, akkor keresd fel a problémával a háziorvosodat.

Remélem tudtam segíteni!

2011. júl. 4. 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:
38%
pfff..utolsó szerinted egy buliba mesztelenül járnak? OMG!
2011. júl. 4. 16:51
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

16:51

Nem, nem járnak meztelenül, de levetkőzhetnek. Akkor viszont meztelenül lesznek, logikus. Nem?

A buli sem a szexről szól, a kérdező mégis ebben a fórumban tette fel a kérdést. Szex közben pedig felesleges a ruha, mert csökkenti az érzékek átvitelét a másik emberre. Nekem leginkább ez a tapasztalatom.

2011. júl. 4. 17:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a ruhával van baj, ha valaki nagyon felfűt szexuálisan, akkor tök mindegy, hogy van rajtad ruha vagy sem, állni fog és kész...valószínű, hogy csak ideges voltál, vagy pedig a masztizással lesz gond.
2011. júl. 4. 19:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezzel én is hasonlóan vagyok. Kamasz koromban még arra is felállt, ha valaki kimondta, hogy p.ina. Aztán szép fokozatosan odáig jutottam, hogy magától fel sem áll, pl, ha "magam vagyok", akkor csak úgy tudom felállítani a péniszem, ha hozzányúlok... -ami egyébként nem valami jó dolog már ilyen fiatalon...

24/f

2011. júl. 4. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:

nem vagy meleg, náalm is szokott ilyen lenni

de ettől még teljesen normális 100%-os heterok vagyunk

azt a sok marhát, aki lehomározott egyik kérdésemnél meg fogm veretni csak találjalak meg titeket!!!

2011. nov. 20. 19:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!