Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csináltátok már a párotoknak a lingham avgy az eszo masszást?
Értelmesebben -.-
Mindkettő erotikus masszás. tantrában vannak jelen. google:P
aki nem tudja milyen az a masszázs, az minek ir ide???
semmi értelme annak hogy oda irjátok hogy nem értitek miről beszél.akkor vagy megnézed neten, vagy ha annyira azért mégsem érdekel, akkor nézzetek másik kérdést.
kérdező!én neten utána szoktam nézni.sokat lehet onnan tanulni: ))
én ugy csináltam hogy megnéztem egy videóban hogyan csinálják, és lemásoltam: D
tessék hátha ez segiteni tud: )
azt a kis pucérkodást nézd el nekik: D
utolsó, teljesen igazad van:) nem értem miért irnak ide, ha nem is tudják miről van szó. na de nembajj
Köszi szépen a válaszod!!! És a párodnak hogy tetszik a dolog?? Valamilyem változás tapasztalható?
hät hogy is mondjam...imädja: Dtartottam töle hogy elsöre nem tetszik, de häl' istennek kellemesen csalodhattam: )
vältozäs pedig, az hogy most igy sok lingam masszäzs utän sokkal toväbb tudunk szeretkezni, mint eddig.: )
az eszo masszäzst még nem probältam.igazsäg szerint most hallok rola elöször: )
az tuti hogy a lingam masszäzs a férfiak nagy részének igenis tetszik: D.
sok sikert kivänok neked a masszäzshoz: )!
persze.végig.: )
a barätomnak eleinte furcsa volt, és azt a részét nem igen kedvelte, de aztän amikor észre vette hogy toväbb birja a szexet, akkor mondta hogy mégis csak jó ez a masszäzs: ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!