Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért lehet ez?
Arra gondolok, hogy egyre több 17 centis péniszű kérdését olvasom arról, hogy kicsi e a pénisze... Én is írtam már ki ilyesmi kérdéseket, de nekem 14 centi, ami azért jobban súrolja a határt, de számomra érdekes, hogy 17 centi hosszal komolyan gondolják emberek, hogy kicsi...
A 10-12 centis szerszámmal rendelkezőek kérdéseit megértem, és még a hozzám hasonló 14 centisekét is, de szerintem van az a bizonyos 15 centis lélektani határ, ami fölött már tényleg nem kellene senkinek sem paráznia.
Jó... -most kicsit ellent mondok magamnak, mert normál esetben nem feltűnő, hogy 14, vagy 15 cm valaki pénisze, de a 15 akkor is olyan lélektani határ... :) Én speciel attól tartok, hogy a 14 centimet 11-12-nek tippelnék, azaz a lányok képzeletében több él a 14-15 centiről alkotott "képen", de egy 17 centis tök normális, és "nagy kaland", ha nem esik róla szó, hogy mekkora, és olyan 15-6-nak tippeli az illető partnere...
Egyébként ezt az oldalt böngészve is úgy tűnik, hogy a legtöbb embernek 17 cm-res a pénisze...
Szerintetek néhány év múlva már olyanokat is olvashatunk teljesen komolyan aggódó kérdezőtől, hogy "sajnos, csak 22 centi a péniszem..."?
Azért furcsálom ezt, mert rengeteg pont 17 centis ilyen kérdés van -kb naponta 2, és ezért van elegük az embereknek a péniszméretes kérdésekből, és persze mindig a 12 centis péniszűek kérdéseinél csattan az ostor...
Ez úgy ahogy van,hülyeség.
A lány G pontja 6-8 cm-re van a hüvelybemenettől,tehát a legkissebb műszer is ki tudja elégíteni.
Olvasd el azt a rengeteg kérdést,amit lányok írtak.
"így fáj,meg úgy fáj,nem tudom miért"...
Azért,mert egy 20 centis bráner már csak fájdalmat okoz minden lánynak,semmi mást.
Igen, e épp eszű ember 17 centivel szerintem nem parázik, hiszen a csapból is az folyik, hogy az a tökéletes, vagy van akinek már túl hosszú is.
Tudom, hogy ellentmondásos, mert én is parázom néha a 14 centim miatt, de azért valljuk be, hogy az sokkal inkább határ eset... Na, és amikor a 17 cm-esek miatt kapok olyan értelmes válaszokat, hogy "kreső", meg "hányadik ilyen kérdés már ez"...
Jah, és én nem azt kérdezem általában, hogy kicsi e, hanem, hogy pl hogy viszonyulnának hozzá a lányok, ha az előzőnek nagyobb volt, meg mik a tapasztalataik ezzel a mérettel...
Egyet értek veled második, de:
azért senki sem szeretne szokatlanul kismérettel rendelkezni, ami nem olyan, mint legtöbb férfié. Másrészt szerintem a lányoknál is ez a helyzet -mivel fejben dől el a dolog, így egy akkora pénisz, amit egy 10 éves gatyájába képzelnek el, maximum mosolyt csal az arcukra, és nem izgatja fel őket, hogy milyen férfias szerszámmal készül őt kielégíteni a partnere...
Jah,és a legfontosabbat elfelejtettem:)
Óvszergyártó cégek kimutatták,hogy a pasik 99%-a
hazudik a méreteit illetően...
ugyanis "nem fogy" az XL-es gumi..
Ez az óvszeres dolog is érdekes, mert van aki itt panaszkodik, hogy lecsúszik róla, amit nem tudok elképzelni hogy lehet, ugyanis egy normális óvszert egy 3 cm átmérőjű hengeres tárgyra már rá lehet húzni úgy, hogy ne nagyon lötyögjön, ugyanis egy óvszer kb olyan átmérőjű alapból -azaz kb, mint egy kólásüveg kupakja... Remélem nem hiszik azt sokan, hogy az az 5,2 cm átmérő, mivel az van ráírva? -az szerintem azt adja meg, hogy milyen átmérőjű dologra lehet úgy ráhúzni még, hogy biztonságos legyen...
Nekem tényleg elég vékony -azaz 3,5 és 4 cm közé esik a vastagsága, de még óvszer nem lötyögött rajtam, max, ha kicsit elernyedt a péniszem.
Nagyon sok matekot viszel a dologba...
Végülis mi a kérdésed? XD
Hogy miért is gondolják 17 centis, teljesen normális, sőt, halandók között felsőközépkategóriás méretű pénisszel rendelkező emberkék, hogy kicsi a farkuk...
Igaz, már el is terelődött némileg a téma, mert én a válaszok bizonyos olyan részeire is reagáltam, ami nem kötődik szorosan az alapkérdéshez, de érdekesek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!