Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen pasi az aki megragad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasi az aki megragad téged, és beindítja a fantáziádat? ( Csak nök véleménye érdekel)

Figyelt kérdés
31 éves férfi vagyok. És az érdekelne kinézetre milyen pasi az aki felkelti az érdeklődésedet. Testalkat, magasság, kor, arcszörzet, öltözködés, vagyoni helyzet. Kiváncsi vagyok meg lehet e határozni nagyábból a nőknél legsikeresebb pasik profilját. Elöre is köszönöm kisasszony. :):):):):):)
2011. júl. 2. 11:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem a tökéletes pasi: legyen hosszú haja,de ne túl hosszú csak kb. vállig érő vagy kicsit rövidebb,legyen körszakálla,barna szemei,legyen magas, az előny ha kicsit izmos,a kor az szerintem teljesen kortól függő,hiszen logikus hogy a 40 évesnek nem fog kelleni 17 éves,de szerintem 20 év körül :P AZ öltözködés szintén személyre függő,ha szeretünk valakit nyilván nem azt nézzük,hogy milyen márkás cipőben van,hanem valami belőle,esetleg ő maga megragad ! :)

15L

2011. júl. 2. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Hmmm....

Nekem mindig is a macis, sötét hajú, magas, barna szemű pasik jöttek be. Öltözködésre, sportos laza. Ne legyen kigyúrt állat, de látszódjon, hogy tud pofont osztani, ha olyan helyzet adódik:-)

Egyszer se volt még ilyen pasim, de mindben volt valami tulajdonság ezekből. Vagyis a sötét haj, és a magas test passzolt:-) 177 centi volt a legalacsonyabb párom:-)

23/N

2011. júl. 2. 11:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én már 15 évesen ki szemeltem magamnak a tökéletes pasit, de nem volt alkalmunk összejönni, egészen 20 éves koromig. De mindenkiben őt kerestem, tudtam, hogy nekem ő az álom pasi. 5 éve vagyunk együtt és soha nem értem meg mit látott bennem, mikor felhagyott értem a szoknyavadász életével. Azóta babát várunk, jövőre házasodunk és boldogok vagyunk. :)

Ő nem magas, mindössze 175 cm, normál testalkatú, nem izmos, nem hájas, de nem is giliszta, veled egyidős. Vagy simára borotválja az arcát vagy kecske szakállat hord, szőkés barna haja és jég kék szemei vannak. Vagyoni helyzet kielégítő, középkategóriás, új autója van (Reanult), lakása és egy biztos fizetése (150 körül kap havonta). Öltözködése laza, fiatalos.

De ez csak a külső. Engem a személyisége fogott meg és taszított is először. Bárkivel, bárhol képes ismerkedni, barátkozni, nagyon laza, humoros és megnyerő. Nem találkoztam még hozzá hasonlóval.

2011. júl. 2. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem feltétlenül külső tulajdonságokkal és öltözködéssel ragadja meg a fantáziámat. Na jó, leírom először a zsáneremet: általában a magas, sötét hajú és szemű pasikra bukom, aki szálkás, de nem kigyúrt. Korban szeretem az idősebbeket, nálam ez plusz 5-10 év, a felső korhatár mondjuk 35. (Ez csak egy alap, ennél sokkal eltérőbb pasikkal is volt már dolgom.)

De ami igazán megfog egy férfiban, az a különlegesség: valakinek olyan veszélyes tekintete van, van, akinek édes gödröcskéje az állán, sebhely a karján...bármi be tudja indítani a fantáziámat: egy öltönyös, hivatalos külsejű férfi ugyanúgy, mint egy veszélyes, agresszív kinézetű pasi is. :))

2011. júl. 2. 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:

erre nehéz válaszolni...vagy nagyon jó pasinak kell lennie , és akkor a külseje miatt ragad meg.(nálam min 1 fejjel magasabb legyen, izmos, helyes pofi) vagy a kisugárzása miatt ..általában ezért van az h néha egy egy idősebb férfi nagyon megtetszik annak ellenére h amugy nem lenne az esetem.(ismert emberekről tudok csak linket küldeni akik szexuálisan nagyon vonzanak..viszont az a fura h az idősebbik fele jobban vonz ilyen téren..ki érti )

helyes,fiatal jótestü pasi:

[link]

[link]

[link]

idősebb

[link]

[link]

[link]

pl..

2011. júl. 2. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
ja és 19/L
2011. júl. 2. 13:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Hmmm.... Jó tudni, hogy aki hasonlóképpen kezdte a hozzászólását, annak a zsánere vagyok. :D

25/F

2011. júl. 2. 13:29
 8/10 anonim válasza:
180 felett,átlagos picit izmosabb karokkal, barnahajú kékszemű, laza farmeros néha inget hordós, borotvált képű pasi. :D (érettebb korban meg lehet szőrös) az h mennyi pénze van az mindegy, csak ne várja el tőlem hogy én fizessem a hambit.:D ha csak ennyire voltál kíváncsi, szívesen. :)
2011. júl. 2. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Hmmmm:-)Olyannal még nem találkoztam:-)
2011. júl. 2. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
És csinálsz egy statisztikát az adatokból, és amelyikre a legnagyobb kereslet van, olyanra plasztikáztatod majd magad, vagy mi? :D
2011. dec. 1. 23:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!