Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha megláttok egy meztelen lányt (például öltözőben), mit néztek meg rajta először?

A melleit és arra gondolok milyen jó lenne nyalogatni.
22L

Én biztos a lábát nézném. ha utcán meglátok egy vékony lábú lányt akkor is midnig azt nézem meg. Nem azért mert tetszik, hanem mert én nagyon nem vagyok megelégedve a combommal, és mindig irigykedek. Amúgy van barátom, nagyon szeretem, semmilyen lezbikus hajlam nincs ennem, tényleg csak az irigykedés miatt.
15/L
amúgy szerintem midnenki megnézne valamit csak letagadják. de mondjuk öltözőbe én is inkább 'próbálnék diszkréten nem odanézni'

Nem olyan h.ülye kérdés ez, én tök heteró lány vagyok, de meg szoktam nézni diszkréten a csajokat. :D Általában azt, hogy ők mennyire szőrösek, és milyen a mellük, alakjuk, ilyesmi... Semmi ferdehajlam nincs bennem, egyszerűen csak összehasonlítgatom magam másokkal. :D Ennyi.
20L
Köszönöm az értelmes válaszokat! Én is így gondolom, hogy egy fiúöltőben ha látnék egy másik csávót, nem bámulnám, de azért megnézném, hogy pl. mekkora van neki. Gondolom a csajok is így vannak vele.
Nem perverzség, csak puszta kíváncsiság

Legelőször a mellét, aztán ami odavonzza a tekintetem, pl. ha szépek a lábai, arca, haja. Amúgy teljesen hetero vagyok csak szeretem szemügyre venni az "ellenfeleket", mit kellene javítanom magamon.
20/l

Nagy igazság van az előttem szóló kommentjében! Csak hasonlítás miatt nézi meg egy lány a másikat. Azért, hogy legyen viszonyítási alapja, hogy akkor én most kövér vagyok? Túl szőrös? Netán túl nagy mellű?
A másik meg az, amikor valaki irigység miatt nézi meg a másik lányt, mint ahogy 15/L. Írta is, neki nincs szép combja, és azt nézi másokon.
Én spec úgy cakkomm-pakkomm átfutok a szememmel az alakján, és ha valami tetszik rajta, azt néhány sanda pillantással megnézem.
Hetero vagyok, van barátom, hajlamom nincs. 19/L

... female sexual orientation ...:
heterosexual : ~15%
bi-curious : ~75%
lesbian : ~10%

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!