Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat ez izgatja?
Figyelt kérdés
Ha éppen mondjuk kézzel csinálod a barátnődnek, aki pedig csókol, néha beleharap a nyakadba, karmolja a hátad, hajadba túr stb. ettől amúgy miért csinálják hevesebben az izgatást a férfiak?2011. júl. 2. 03:04
1/8 anonim válasza:
Az jobban izgat,ha közben húzogatja a bránerem.
2/8 anonim válasza:
:D ez nemsok minden 1 lényeg ha hatalmas Kur.a vagy az ágyba az izgat.
korodat nem irtad le de sztem nagyon fiatal vagy még.
Az ágyban legyél Ku.va és mindent csinálj meg amit a srác kér. :)
3/8 anonim válasza:
Azért csinálom hevesebben,mert ha a lány már karmolja a hátam,vagy beleharap a nyakamba,akkor az csúcspont közeli állapotra utal...:)
Nekem az orromat harapta le majdnem együttlét közben,majd hozzáfűzte utána,hogy "bocsi,jóvolt nekem"..XD
4/8 anonim válasza:
03:18
ha én lennék a csajod szivesen a seggedbe dugnék egy 20cm-es forró vibrátort...biztos engednéd, tudod valamit valamiért;)
5/8 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és még szűz :)
2011. júl. 2. 13:31
8/8 A kérdező kommentje:
foglalt vagyok, bocs
2011. júl. 3. 00:08
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!