Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy a legjobb egy lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a legjobb egy lánynak párnával maszturbálni? Milyen pózban? Egy vagy több párnával? Kispárna vagy nagypárna a jobb?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 02:32
 1/9 Perfectrush válasza:
100%

lehet én vagyok túl konzervatív, de ha lány lennék és segédeszközre vágynék, akkor elugranék egy szex shopba :D

De egyébként, hogy választ is kapjál, kerestem neked egy korábbi hasonló kérdésre érkezett választ :

"DiánaV válasza:

Elég jól lehet párnával,mégpedig úgy ,hogy hasra fekszel veszel egy párnát ( ne toll párna legyen ,inkább valami keményebb) és a lábad közé teszed.A comboddal összeszorítod és közben dörzsölgeted a párnához a puncidat.Hamar érezni fogod ,hogy mennyire jó. Ehhez nem kell levetkőznöd ,a bugyi és a nadrág is maradjon rajtad.Nekem pár perc is elég és elélvezek így.Nagyon szeretem,mert hamar el jutok a csúcsig és hát párna minden hol van .Nem? Sok sikert !"

2011. júl. 2. 02:43
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Jobb a zuhanyrózsa ;). Szomszédokat zavard el otthonról...
2011. júl. 2. 03:04
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

****** én felizgutam az első válaszra!

F

2011. júl. 31. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
csaj vagyok és még nem probáltam a párnás dolgotde szerintem kifogom vonz az ötlet egyébként zuhanyrózsával tényleg jó :D
2011. júl. 31. 23:59
 5/9 anonim válasza:
100%
A párnás tényleg hatékony!! és gyors is :P (24/L)
2011. aug. 1. 00:59
 6/9 anonim válasza:
90%
A zuhanyrozsa nagyon jo és gyors
2012. máj. 12. 12:11
 7/9 anonim válasza:
51%

Sziasztok.Én egy 21 éves nő vagyok,és már évek óta párnával maszturbálok.Az első orgazmusom is párnával volt.

Nagyon nagy hiba hogy ezt csináltam ugyanis már annyira megszoktam,hogy sem férfivel sem vibrátorral nem tudok a csúcsra jutni.Nagyon jó érzés párnával csinálni,ráadásul tényleg gyors,de hosszú távon nem éri meg!!!

2012. máj. 29. 13:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Ez nem jó :(

Milyen gyakran csináltad párnával?

És mennyi az a gyors, hány perc?

2012. máj. 30. 02:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A párhuzat alá ahol a puncid lesz tegyél egy keményebb plüsállatkát, olyan amelyiknek van egy kiállóbb része...próbáld meg.... nagyon jóóóóóóóó !
2015. márc. 1. 17:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!