Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a legjobb egy lánynak párnával maszturbálni? Milyen pózban? Egy vagy több párnával? Kispárna vagy nagypárna a jobb?
lehet én vagyok túl konzervatív, de ha lány lennék és segédeszközre vágynék, akkor elugranék egy szex shopba :D
De egyébként, hogy választ is kapjál, kerestem neked egy korábbi hasonló kérdésre érkezett választ :
"DiánaV válasza:
Elég jól lehet párnával,mégpedig úgy ,hogy hasra fekszel veszel egy párnát ( ne toll párna legyen ,inkább valami keményebb) és a lábad közé teszed.A comboddal összeszorítod és közben dörzsölgeted a párnához a puncidat.Hamar érezni fogod ,hogy mennyire jó. Ehhez nem kell levetkőznöd ,a bugyi és a nadrág is maradjon rajtad.Nekem pár perc is elég és elélvezek így.Nagyon szeretem,mert hamar el jutok a csúcsig és hát párna minden hol van .Nem? Sok sikert !"

****** én felizgutam az első válaszra!
F

Sziasztok.Én egy 21 éves nő vagyok,és már évek óta párnával maszturbálok.Az első orgazmusom is párnával volt.
Nagyon nagy hiba hogy ezt csináltam ugyanis már annyira megszoktam,hogy sem férfivel sem vibrátorral nem tudok a csúcsra jutni.Nagyon jó érzés párnával csinálni,ráadásul tényleg gyors,de hosszú távon nem éri meg!!!
Ez nem jó :(
Milyen gyakran csináltad párnával?
És mennyi az a gyors, hány perc?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!