Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a jó szex? Hogyan kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó szex? Hogyan kell csinálni?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy párkapcsolatban fontos, hogy jó legyen a szex. Nos, én még szűz vagyok (25/F). Ha először csinálom valakivel, akkor honnan fogom tudni, hogy amit csinálunk, az jó szex-e? Mert ugye nekem nincs mihez viszonyítani, még nem csináltam (igazából, még masztizni se szoktam).

Nem szeretném, hogy ha majd összejövök egy hölggyel, akkor ezen bukjon el a kapcsolat.

2011. júl. 2. 01:22
 1/8 anonim ***** válasza:
semmi kül. csak dugd be neki azt majd ráérzel. vagy nem:D
2011. júl. 2. 01:26
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

A sokadik után majd ugyis rájössz!

Az igazi jó sexet csak a szerelmeddel tudsz csinálni!

Az igazi jó kefélést pedig egy züllött kocsma wc-jében egy olyan részeg pi csával akinek a nevét sem tudod! :)

Amikor hallod ,hogy a csaj nyögdécsel akkor már jó vagy és húzd el minél tovább!Ha meg halk ,ha nem hallod a hangján ,hogy nem élvezi olyankor válts pozíciót vagy cseréld le másik nőre! :)

Üdv!

2011. júl. 2. 01:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Ahhoz bezon idő és tapasztalat kell.

Az első maximum neked lesz jó, a hölgynek valószínűleg nem, mert:

1. ő is szűz, és az eleve nem a legkellemesebb, pláne nem egy másik szűzzel

2. nem szűz, ebből kifolyólag volt már jobb szex is az életében

De ettől nem kell elkeseredni, elvégre olvasni is betűnként tanul meg az ember.

2011. júl. 2. 01:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsót cáfolnám ,mert egy szűzzel vesztettem, el a szüzességemet és igen is élvezetes volt mindkettőnk számára,de ez igazán annak volt köszönhető ,hogy tényleg fokozatosan építettük fel az egészet,elösször csak hetekik petting aztán adjá neki dúrr bele,igaz a leges legelső alkalom mint mindenki másnál nagyon hamar elmentem de ezt egy gyors gumicserével meg lehet oldani vagy lankadást szimulálsz! :) a gumit meg eltünteted! :)
2011. júl. 2. 01:48
 5/8 anonim ***** válasza:

ööö izé...

van egy lehetőséged!

Elmész örömlányhoz beavatásra ,de azzal viszont kockázatot vállalsz és még pénzbe is kerül!

2011. júl. 2. 01:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kamu. Azt elhiszem, hogy valaki 25 évesen szűz, de akkor nem így fog írni róla, mintha a legtermészetesebb állapot lenne, hogy még mindig vár az első alkalomra. Plusz még ki se verte magának. És mindez az éjszaka közepén jut eszébe, amikor pedig nincs is jelenleg barátnője, aki miatt konkrétan aggódnia kellene, hogyan fog menni vele a szex.
2011. júl. 2. 03:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Kivertem már magamnak, csak nem szoktam ...
2011. júl. 2. 05:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát igen...a szükségletek törvénye!Valamikor ez ment meg a megcsalástól is! :)
2011. júl. 2. 09:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!