Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a jó szex? Hogyan kell csinálni?
Olvastam, hogy párkapcsolatban fontos, hogy jó legyen a szex. Nos, én még szűz vagyok (25/F). Ha először csinálom valakivel, akkor honnan fogom tudni, hogy amit csinálunk, az jó szex-e? Mert ugye nekem nincs mihez viszonyítani, még nem csináltam (igazából, még masztizni se szoktam).
Nem szeretném, hogy ha majd összejövök egy hölggyel, akkor ezen bukjon el a kapcsolat.
A sokadik után majd ugyis rájössz!
Az igazi jó sexet csak a szerelmeddel tudsz csinálni!
Az igazi jó kefélést pedig egy züllött kocsma wc-jében egy olyan részeg pi csával akinek a nevét sem tudod! :)
Amikor hallod ,hogy a csaj nyögdécsel akkor már jó vagy és húzd el minél tovább!Ha meg halk ,ha nem hallod a hangján ,hogy nem élvezi olyankor válts pozíciót vagy cseréld le másik nőre! :)
Üdv!
Ahhoz bezon idő és tapasztalat kell.
Az első maximum neked lesz jó, a hölgynek valószínűleg nem, mert:
1. ő is szűz, és az eleve nem a legkellemesebb, pláne nem egy másik szűzzel
2. nem szűz, ebből kifolyólag volt már jobb szex is az életében
De ettől nem kell elkeseredni, elvégre olvasni is betűnként tanul meg az ember.
ööö izé...
van egy lehetőséged!
Elmész örömlányhoz beavatásra ,de azzal viszont kockázatot vállalsz és még pénzbe is kerül!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!