Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy mikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy mikor a párom meglát hihetetlenül szexisnek találjon és egyből le akarjon "teperni"?

Figyelt kérdés

Leginkább fiúknak szól ez a kérdés. :P Nektek mi számít szexisnek és ellenállhatatlannak?

Szeretném a szexuális életemet kicsit izgalmasabbá és szenvedélyesebbé tenni. :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 2. 00:46
 1/8 anonim válasza:
91%
Legyél meztelenül! ;)
2011. júl. 2. 00:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
menyj ki elé miniszoknyába bugyi nélkül ... én mindigis errevágytam :) itt a nyár vegyél fel hozzá 1 bikini felsőt :)
2011. júl. 2. 01:13
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
A meztelennél is jobb, ha kihívóan, mondhatni amolyan kur*vásan öltözöl fel, és úgy jelensz meg előtte: combfix, tűsarkú cipő... Ha jól csinálod, ezek rajtad is fognak maradni, csak a bugyit rántja majd le vagy félre, és már hatol is beléd. ;)
2011. júl. 2. 01:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Megcsinálnám csak hideg van és mellé én nagyon fázós vagyok. XD De hát már csak lesz jó idő is. ;)
2011. júl. 2. 01:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mondjuk azt nem írtad, hogy kintről van szó. Én azt hittem, az a kérdés, hogy a lakásban milyen ruhában pattanjál elé. Kintre természetesen ne menj csak egy combfixben és tűsarkúban. :D
2011. júl. 2. 01:20
 6/8 anonim ***** válasza:
latexruha, latexjelmez (nővér, tanárnő, bejárónő, stb)
2011. júl. 2. 01:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Bentre is kintre is értettem. De a miniszoknyát bugyi nélkül kintre képzeltem el és azért írtam az előzőt. XD

Amúgy arra gondoltam, hogy felveszem a vörös selyemblúzomat kigombolva és alá vagy fekete vagy piros melltartót (esetleg semmit) és egy piros tangát. Úgy hallottam, hogy a piros szín vágygerjesztő valamennyire. De javítsatok ki ha mégsem. :)

Erről mi a véleményetek? :P

Még jöhetnek az ötletek egyébként. :D

2011. júl. 2. 01:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Piros valóban beindít!

Az öltözet fontos.

Lepd meg azzal, amire vágyik.

Vagy: hozz egy második lányt. Ezt komolyan írom. Meg lesz őrülve érted!

2011. júl. 2. 02:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!