Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM->hogyan hozzam fel új kapcsolatnál? (lány vagyok)
"A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szado-mazochizmus” fogalmakat jelöli.
A BDSM olyan szexuális viselkedésformák gyűjtőneve, ahol szexuális élvezet keltését célzó szerepjátékban szélsőségesen elválik az irányító és alárendelt szerep. Két szereplője, az aktív, utasításokat adó úr és a passzív, szenvedő szolga. A fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete és más hasonló érzelmek irányítják, melyben csak részben, vagy egyáltalán nem kap szerepet a nemi aktus."
khm...
ha elég beteg hozzá a csaj akk hajrá, én nem tok segíteni..
Éles helyzetből:
A nő bemegy a szobába, ahol újdonsült pasija a tévé előtt ül. A nőn egy bugyi van, de ledobja magáról. Ráparancsol a férfira, hogy feküdjön hanyatt a földre. A férfi lovaglást vár, de a nője a szájára ül. Megpofozza, rákiabál, hogy nyaljon. Szidalmazza, a férfi pénisze merevre duzzad. A nő mellé fekszik és szájába nyomja kis mellét: - szolga szopj! közben megtépi a haját és püfföli a karját. Körmét a karjába mélyeszti és a egy pofont. A férfi péniszéből kilövell a spricc.
Valahogy így :)
Ha te lennél az alávetett,akkor szerintem simán elmondhatod.
Viszont ha te akarsz lenni a főboszorkány és a pasid egy olyasmi figura,mint én mondjuk,akkor nem fog menni,mert én is az irányításra gerjedek és soha nem tudnék alávetett lenni,számomra kellemetlen és egyáltalán nem izgat fel.
Viszont egy kiéhezett szexrabszolgát simán elintézek,elnáspángolok bármikor.
A derékszíj a kedvencem,persze csak finoman.
nekem pl baromira bejönne ha felhozná a csaj :-)
próbálj finom utalást tenni rá pl. egy kis fenékrepaskolással és nézd meg hogy reagál
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!