Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy sok idősebb hölgynek szüksége van egy ágyasra fiatal csődör személyében?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Több legendát hallottam már arról, hogy az idősebb hölgyek könnyen rámozdulnak a fiatal , izmos, jó testű pasikra. Sőt azt is hallottam, hogy bizonyos esetben pénzt is fizetnek ezért a szolgáltatásért. A budapesti gerbaud cukrázdában pl. egy időben az evőeszközök speciális elhelyezésével jelezték a fiatal urak az idősebb hölgyeknek, hogy mi is lenne a céljuk... Állítólag (megkérdeztem a gerbaud pincéreit), régebb tényleg volt ilyen, de mostanra elhalt a szokás... Ti mit gondoltok erről: Idősebb hölgyeknek tényleg szüksége lehet fiatal férfiak társaságára ? Esetleg , ha egy idősebb hölgy is olvasná a kérdést, és a saját vagy baráti körének tapasztalatai alapján tudna hiteles választ adni a kérdésre, annak nagyon örülnék. De mindenki válaszát nagyon várom!2011. júl. 2. 00:11
1/8 anonim válasza:
ez így igaz. nézz utána a neten, rengeteg hirdetést is találni fogsz, amiben az öreg hölgyek egyetemista srácoknak biztosítanának ideiglenes otthont ingyen, feltéve ha szexuálisan "megfizetik" azt.
2/8 A kérdező kommentje:
Ne már... Ez komoly ? Vannak ilyen hirdetések ? Én eddig még nem akadtam össze velük :)
2011. júl. 2. 00:19
3/8 anonim válasza:
Vannak ilyen nők, csak nehéz őket megtalálni. Te fiatal csődör :D
4/8 A kérdező kommentje:
Segítsetek légyszi! Hogy és hol találhatom meg őket ? :D
2011. júl. 2. 00:31
5/8 anonim válasza:
Szeretjük a MILF-eket, főleg ha van férjük is. :D
21F
6/8 anonim válasza:
Erről már én is hallottam, állítólag a Blahán kóválygó néger diák srácok akár egy zacskó csipszért is bevállalnak idósebb nőket!
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem, és ez nem is rassztól függ! Talán ha még is így van,annak inkább az az oka, hogy az idősebb nők a négereket keresik meg (bizonyos sztereotípiák miatt)
8/8 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy fehéreket is keresnek, csak azt nem tudom, hogy hol lehet őket megtalálni. Állítólag vannak erre specializálódott szórakozóhelyek, fórumok stb.
2011. júl. 2. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!