Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az mire utal, ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mire utal, ha a barátom szex előtt pl húzza a hajamat és így irányítja a fejem, vagy lefogja a kezeimet, alámnyúl, felhúzza a tangám, nekinyom a falnak stb?

Figyelt kérdés
Én ezeket nagyon szeretem:) Nálatok is van ilyen? Fiúk ti ezt mennyire élvezitek és miért? Tök érdekel :))
2011. júl. 1. 23:57
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Ösztönös, és szeret irányítani. Néha én is így cselekszem:D

21F

2011. júl. 1. 23:59
 2/10 anonim ***** válasza:
felhuzza a tangád?
2011. júl. 2. 00:02
 3/10 A kérdező kommentje:
hát úgy értem hogy még rajtam van és így "felhúzza", szóval hogy egy kicsit bevág.. nem tudtam jobban megfogalmazni bocsi :D
2011. júl. 2. 00:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogy mire utal? Hát, egyrészt nagyon kíván. Másrészt pedig ilyen a természete: nem a romantikus, hanem a kicsit vadabb stílus jön be neki. Ha azonban te is ezt szereted, akkor nincs semmi gond. :)
2011. júl. 2. 00:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

értem( már megijedtem hogy magára húzza fel)de amúgy szerintem arra utal hogy szeretné egy kicsit vadabban meg

hogy nagyon kíván

2011. júl. 2. 00:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Dominanciára utal:)
2011. júl. 2. 00:17
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Én az ilyen férfiakat imádom:D:) Persze néha, sőt...kell a gyengédség, bár amikor odakerül a sor, én imádom, ahogy erősen hozzámér, és közben mégis érzem, hogy velem van...

(mert azért észre lehet venni, ha ez már túlzott "dominanciára". Sajnos volt benne részem:( )

2011. júl. 2. 00:46
 8/10 anonim ***** válasza:
van amikor kell a gyengédség és van amikor kell a vadság, "nekem rendszerint rövidzárlatom szokott olyankor lenni annyira kívánom a barátnőmet" :P ,de van olyan amikor gyengéd tudok lenni "érezni a másikon h. mire vágyik 1-1 csókból," vagy többől, ha figyel rád akkor eltalálja h. mi jön be neked "is" hogy tökéletes legyen, de am előző komentekhez hasonlóan dominanciára utal, próbáld ki egyszer fordítva :D, le fog döbbenni a barátod :P "sőt még élvezné is sztem)
2011. júl. 2. 00:52
 9/10 anonim ***** válasza:
nem cserélünk egy napra pasit?:):D
2011. júl. 2. 11:01
 10/10 A kérdező kommentje:

igen én is szeretem:)

00:46 : hogy érted h túlzott dominancia, milyen volt?

utolsó: miért, a te pasid nem ilyen v gond van vele?:D am nem szívesen cserélném el a barátomat :P

2011. júl. 2. 13:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!