Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó abban, ha egy nő lenyeli a spermát?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 22:20
2/7 anonim válasza:
Bebizonyítja, hogy milyen bevállalós, illetve hogy nem undorodik (sőt!) a szerelme örökítőanyagától.
3/7 anonim válasza:
Nem kell proteines turmixot innia...
4/7 anonim válasza:
Inkább mi nem jó benne? Nálam az 1. alkalommal se volt kérdés, hogy lenyeljem-e, eszembe se jutott, hogy ne... Sokkal jobban élvezem úgy az orált, ha végigcsinálom úgy, mintha abbahagynám, és külön kéne befejeznem a páromnak... Totál illúzióromboló lenne, elvenné az egésznek a hangulatát. Emellett jó íze van, nem undorodok az állagától, pláne nem, mivel a szerelmem testnedve, ezen kívül fruktóz és C- vitamin is van benne, ami még egészséges is.
20/L
5/7 anonim válasza:
Kell a teljességhez. Ez a tökéletes befejezés.
6/7 anonim válasza:
Lehet,hogy nagyon szereted azt akivel együtt vagy,de szerintem ilyet ne csinálj ha csak ő meg nem teszii ...
Szerintem ez nem olyan gusztusos :$
7/7 A kérdező kommentje:
szerintem se guszta azért nem értem miért jo :S
2011. júl. 4. 22:41
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!