Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek? :$...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? :$ Egyáltalán milyen íze van? :$

Figyelt kérdés
A barátommal már több mint 6 hónapja vagyunk együtt. Megbízunk egymásban meg minden, már le is feküdtünk egymással. Mikor ugye "olyan napok" vannak a kezemmel vagy a számmal elégítem ki. Ő ezt szereti, de azt jobban szeretné(szerintem) ha ugye mikor elélvez, akkor a számba élvez. 15 éves vagyok, és szívesen kipróbálnám, de nem tudom, hogy milyen lesz. És félek tőle, hogy nem ízlik vagy túl erős lesz vagy ilyesmi és hánynom kell vagy nem tudom :/ kérlek segítsetek!
2011. júl. 1. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
tehát hogy mit is akarsz tudni? :D
2011. júl. 1. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
hát, próbáld ki egyszer, aztán ha nem ízlik vagy baj van, akkor mondd meg a barátodnak, hogy többé nem szeretnéd. valószínűleg meg fogja érteni. nekem sem ízlik, én sosem nyelem le.
2011. júl. 1. 22:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Vagy próbáld meg megvárni még legalább a 18-as kort.
2011. júl. 1. 22:04
 4/10 anonim válasza:
18%
szerintem ha nyersen nem ízlik, akkor süsd át kicsit
2011. júl. 1. 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Iszonyatosan sokan élték már előtted ezt túl. Milliárdnyian. Komolyan.

Csak nem lehet halálos...

2011. júl. 1. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedves második! Senki nem mondta, hogy nyelje le. Ki is köpheti!
2011. júl. 1. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:

jó, de ha valakinek nem ízlik, az a szájában sem szereti tudni nyilvánvalóan. teljesen mindegy, hogy kiköpi-e vagy nem, az íze attól még pocsék marad (már, ha az illetőnek nem ízlik).

a "kedves második"

2011. júl. 1. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Na, hogy kapj rendes választ is... Nem olyan szörnyű az íze, bár semmihez sem hasonlítható... Keserű és sós egyszerre, és meleg is.. Meg furi, hogy egyszercsak hirtelen tele van a szád... Én lenyeltem elsőre... Kellemesnek nem kellemes, de amennyire imádja a fiú, megéri :)
2011. júl. 1. 23:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha már úgy alakul, akkor nem szabad ízlelgetni, gyorsan nyelni kell. Ez tényleg így van, így nem töröd meg az élvezetét. Kevés nő nyel, ezért ezzel nagyon meg lehet tartani magad mellett, akit szeretsz (persze ne ez kössön össze).
2011. júl. 2. 02:43
 10/10 anonim válasza:

Most gondoljatok már bele,hogy milyen lehet a fiúnak,aki éppen orgazmust él át,hogy látja a csaját,ahogy kiköpi az ő ondóját?Szerintem eléggé elkeserítő lehet...

Amúgy,nincs annyira rossz íze,mi azt vettük észre a párommal,hogy az ondója íze függ attól,hogy előtte mit evett.És amiatt tényleg megéri,amiért a fiúk ennyire örülnek neki!

2011. júl. 2. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!