Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ize van az ondónak? :O
Szia!
Én még nem kostoltam, de elméletileg sós és nyilván emberfüggően édesnek is kell lennie kicsit, mert fruktózt is tartalmaz. A kesernyés is valószínüleg igaz rá, ilyesmit olvastam. Amúgy sok fehérje és még vitaminok is vannak benne. Illetve valami depresszió elleni hormont is tartalmaz. Csupa érték :D
Ha csak a megkóstoláson múlik a boldogságod, akkor akár segíthetek is Neked.
21F
egyszer beszélgettem egy meleg sráccal, akitől ezt a kérdést tettem fel. Ő azt válaszolta, hogy az nagyon változó szokott lenni. Attól függ, mit evett az illető. Azt is mondta, hogy ha sajtot evett, annak az ondója nem valami jó ízű, sőt büdi is xD
natúr joghurt és cukor is megteszi. Attól jobb ízű lesz
Mikor egyszer egy hétig whiskey-n éltem, barátnőm állította, hogy olyan lett az íze....
23F
Szívesen írjuk a választ, meg persze pont reményében.
"- Sok-sok türelem kell hozzá - felelte a róka. - Először leülsz szép, tisztes távolba tőlem, úgy, ott a fűben. Én majd a szemem sarkából nézlek, te pedig nem szólsz semmit. A beszéd csak félreértések forrása."
//Antoine de Saint-Exuperi//
Amúgy privit írhatsz, akár mit is gondolsz rólam :D
21F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!