Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Már rutin szerű lett.
Párommal lassan 4 éve vagyunk együtt és kezd alábbhagyni a szexhez való kedvünk:S Eleinte minden nagyon jó volt, nagyon élveztem én is, minden alkalmat megragadtunk. Sajnos nem élünk együtt, így szex is csak akkor van, ha egymásnál alszunk.
Én kísérletezgető kedvű lennék, de sajnos a barátom elég gátlásos...ez kb abból áll, hogy szex után rögtön felveszi a nadrágot(még sose aludtunk együtt meztelenül), nem nagyon szereti ha kitalálok valamit, ha pl öltözködök előtte,és igyekszem úgy tenni, hogy észrevegye, hogy neki "produkálom" magam, akkor azt se szereti. Állítása szerint nem szereti, ha a nő mászik rá a pasira. De kezdeményezésben meg szerintem béna és sose talál ki új dolgokat.
Régebben mindig szerettem és vártam is a szexet, de most már nem zavar, ha nincs...kétségbe vagyok esve, mert én nem ilyen vagyok:S
Mit tehetnék?
Beszéld meg vele, h neked ez így túl egyhangú, változtatni szeretnél.
Ha szeret téged akkor megérti és próbálkozik majd nyitni egy kicsit. Meg kell értenie, h a párkapcsolat nagyon fontos része a szex és ha azzal probléma van akkor az a kapcsolat nem fog már sokáig tartani.
(Én 3 éve vagyok együtt a párommal és mostanában egyre jobb, egyre inkább érzem, h teljesen megbízom benne és sokkal felszabadultabbak vagyunk az ágyban.)
Egyet értek a 21:28-as válaszolóval;D
Ha az se működik, és kihűl a szerelem, ott már a dolgok menthetetlenek, legtöbbször!:\
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!