Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem érzitek úgy, hogy a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek úgy, hogy a nők többsége hazudik, hogy volt már orgazmusa, ilyen-olyan isteni érzés volt (melegség, remegés, stb. )? Ekkora szégyennek éreznék, ha beismernék, hogy még sose élték át?

Figyelt kérdés

Ha egyénenként nézzük, akkor cikinek érezhetik, viszont ha összességében nézzük, akkor így alakul ki a rengeteg frusztrált nő, aki elsüllyedne szégyenében, mert azt hiszi vele van a baj és ezért hazugságra kényszerül. Így kialakul az ördögi kör.

Kérlek ne csúfolódjatok, tényleg érdekel. Mielőtt vaktában csúfolódnátok én be is ismerem, hogy szerintem még nem volt orgazmusom. Igaz későn is kezdtem (24), így le vagyok maradva. Ráadásul iszonyatos volt az is. Még hányingerem is volt utána, szóval arra is gyanakodhatnék, hogy az is elvette a kedvem az egésztől, továbbá az is, hogy telt-múlt az idő és az orgazmus még sehol nem volt. Nem mondanám, hogy ügyetlen vagyok, mert akivel eddig együtt voltam, az el volt ájulva tőlem. Jó, nem 20-an voltak... :)

30L

2011. júl. 1. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
nem csak partnerrel lehet orgazmusod. először ismerd meg a saját tested, akkor a partnered is könnyebben ki tud elégíteni.
2011. júl. 1. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem meg nem hazudnak. Jó, biztos van aki kamuzik, de azért beszéltem én már nem egy lánnyal, és nem légből kapott módon ecsetelték az orgazmusukat. Bár tény, hogy azok, akik maszturbáltak, stb könnyebben boldogultak a pasikkal, mint akik prűdek voltak magukhoz nyúlni.

Én is az esetek 99%-ban elélvezek a barátommal. És nem hazugság, egyszerűen istencsászár az ágyban. :D Ennyi. De én tudom, hogy az enyém pl csiklóorgazmus nem hüvelyi. Nem tudom számít-e, nekem nem...

20L

2011. júl. 1. 21:20
 3/6 vikotrot ***** válasza:
55%

Hát az én nőmnél egyértelmúen sikerült elérnem. Mondjuk erre büszke is vagyok. Bár mondjuk ő eddig az első...

Nos a férfi izgalomba hozásáért a nő a felelős. Egyértelmúen.

De az orgazmus eléréséhez a férfinak kell ügyesnek lenni. Szóval nemtudom sajnos hogy megy ez másoknál, de a nő figyeljen a férfi izgalmi állapotára, a férfi meg figyeljen a nő reakcióira. Eddig ez nálunk bevált.

Magyarán a nők ne magukat okolják, hogy nem volt még orgazmusuk.

18/F

2011. júl. 1. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

eddig csak akkor volt orgazmusom, ha magam csináltam. egyetlen partneremmel sem sikerült összehozni, pedig voltak páran :(

nem szégyenlem, tud róla a párom, de egyszerűen nem megy...

19/l

2011. júl. 1. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Nézd,ez nem bántás,de attól,hogy neked nincs,még nem olyan abszurd,hogy másnak van. Viszont én láttam már több hozzászólást is ezen az oldalon,ami arról szólt,hogy nincs a nőnek orgazmusa,rengeteg az ilyen kérdés is és a barátnőim körében is hallottam már panaszokat,úgyhogy nekem más a tapasztalatom.

Viszont elmondom,hogy velem hogy volt:én elég korán (15 évesen) kezdtem el szexuális életet élni és fél évig sehogy sem volt orgazmusom (ha magamnak csináltam,akkor sem)...aztán egyszer csak lett,de csak petting közben,együttlét alatt sosem.Aztán kb 1 év múlva sikerült szex közben is elérni,azóta az aktusok 80%-ában sikerül elmennem.Hüvelyi is,csiklói is szokott lenni,sőt volt már olyan is,hogy spricceltem. Ezt nem felvágásnak szántam,de láthatod,hogy volt benne fokozatosság és a sikerhez szerintem nagyban hozzájárult az,hogy 1 partnerem volt/van,akivel folyamatosan megismertük egymás testét,összecsiszolódtunk stb. de kellett hozzá ő is,meg én is.Amíg azon gondolkodtam folyamatosan,hogy miért nincs,addig esélyem sem volt rá....szóval én csak annyit tudok tanácsolni,hogy maszturbálj többet,legyél nyitottabb,vedd át az irányítást néha,zárj ki minden mást a fejedből és csak élvezd az együttlétet.Szerintem segíteni fog!Hajrá!

2011. júl. 1. 22:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

22:50

Nem úgy értettem, hogy ha nekem nincs, másnak sem lehet. Csak nehéz elképzelni, hogy "csak" nekem nem lenne. Amúgy a szüzességem elvesztése óta csak 2 partnerem volt, szóval az nem lehet, hogy nem ismer a mostani, (aki már a férjem is) eléggé. Azt meg elismerem, hogy nem tett jót a kezdet és főleg az utóbbi években elég stresszes számomra. Mert ugye ott lóg a levegőben a frigiditás. Csak abban reménykedem, hogy tényleg nem tudok kikapcsolódni, kizárni mindent és talán ezért lehet. Amúgy én is csináltam annó önkielégítést (természetesen csak csiklós) (bár akkor még nem is tudtam, hogy az az :) ) és az jó volt. Nem mondanám, hogy orgazmus, de legalább jó volt. És régebben is sikerült partnerrel is elérnem, hogy jó legyen, de nem mindig és azt hiszem az idő elteltével folyamatosan csalódottabb lettem. Köszi a biztatást, még azért próbálkozom. :)

2011. júl. 2. 08:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!