Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Hány "pasi után" számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hány "pasi után" számít egy nő ribancnak?

Figyelt kérdés

Ha megkérdeztek egy lányt, hogy "hány pasival volt már?" akkor mi az a szám, amire már azt mondjátok, hogy ez egy ribanc?

Kor is érdekelne.

2011. júl. 1. 21:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
1 után! ha az az 1 nem én vagyok. :-D
2011. júl. 2. 09:40
 12/24 A kérdező kommentje:

Hehe... hát köszi mindenkinek! Jót röhögtem a válaszokon, nagyon sok lánnyal beszéltem, és a legprűdebbeknél is átlagosan több volt a szám, mint az itt felsoroltak. És akkor egy mondjuk "barátságos" lányról nem is beszélve...

De érdekelt, hogyha szükségem lesz rá akkor a jövőben milyen számot hazudjak... :)

Köszi!

2011. júl. 2. 13:10
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
miért, mennyi nálad az igazság?
2011. júl. 3. 16:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, hogy körülményfüggő, avagy mind komoly kapcsolatban történjen, vagy legalábbis ő őszintén komolynak érezze. Esetleg 1 egyéjszakás megbocsátható egy életre, de ha nálam akar nagyon bevágódni, azt rettenetmódon kompenzálnia kell.

De aki hazudik, akármennyivel is volt, az totálisan ribanc.

2011. júl. 3. 16:54
 15/24 A kérdező kommentje:

5 akivel le is feküdtem és 5 vmi egyéb. És ebből 3 (amiből egy most is tart) volt komoly kapcsolat. :D A jelenlegi pasim amúgy tudja, őt baromira hidegen hagyja, bár ahány lánnyal ő volt, ki is röhögném, ha beszólna emiatt... Szóval asszem a statisztika szerint ribancnak számítok, bár a valóságban ez egyáltalán nincs így. :D

De azért kösz a válaszokat! Még írhattok véleményt!

2011. júl. 3. 17:00
 16/24 anonim ***** válasza:
60%

[link]

Itt a magyarázat.

2011. júl. 3. 17:01
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
1 azaz egy darab.
2011. júl. 3. 17:05
 18/24 A kérdező kommentje:

Jah igen ezt ismerem... :D

De én őszintén nem értem miért olyan nagy bűn, ha egy lány élvezi az életet, és még egyéjszakása is volt. Nem egy jöttment vadidegennel, hanem mondjuk ha volt egy jóbarátja és azzal összejártak. Nem buliban összekapart, nemibajos alanyról volt szó... Ehhez képest a fiúk még k.urvákhoz is eljárnak néha, pedig abban már valszeg minden megfordult...

2011. júl. 3. 17:05
 19/24 A kérdező kommentje:
Különben aki ilyen 1-2-3-akat mond az komolyan is gondolja?
2011. júl. 3. 17:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én csak hülyültem. Nem ribizek le valakit csak mert több pasival volt.
2011. júl. 3. 17:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!