Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A felnőttek miért hiszik azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felnőttek miért hiszik azt, hogy ha az ott alvást megakadályozzák akkor szűz marad a gyerekük? Nappal is lehet szexelni!

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Normális szülő ezt tudja, éppen ezért nem engedi az ottlétet sem huzamosabb ideig, vagy úgy, hogy nincsenek otthon a szülők, vagy ott vannak, csak megbízhatatlanok.
2011. júl. 1. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
normális szülők nem hiszik...csak remélik,hogy meg tudják akadályozni.
2011. júl. 1. 20:54
 3/9 A kérdező kommentje:
De pl. egy 18éves lány esetében,miért kéne már megakadályozni?Ők annyi idősen már volt hogy szültek,szóval nem értem.Persze már nem az a világ van.
2011. júl. 1. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Sztem ezek nem normális szülők. Az én apám örült neki és nem akadályozott. És én sem fogom szivatni a gyerekemet, ha fiú lesz legalábbis :D Hadd legyen kis kaszanova :D
2011. júl. 1. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
mert felnőttek -.-...már elfelejtették hogy milyen gyereknek lenni...
2011. júl. 1. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok..1x nem aludtam még nála..mert nem engedik..annyit engednének,h ő a nappaliba,én meg a szobámbaXDD de mindig megoldottuk..
2011. júl. 1. 21:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is 18 vagyok,nekem sem engedik,holott már rég tudják,hogy nem vagyok szűz...nem értem.
2011. júl. 1. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:

már elfelejtették hogy milyen gyereknek lenni...

Nagyon is jól tudják, milyen gyereknek lenni. Éppen ezért tiltják a gyereküket az ilyesmiktől.

Amúgy nyilván más, ha az ember már 17-18 éves, őt már nem is kell tiltani, jobb esetben már benőtt a feje lágya. Na de 14-15 évesen? Max. a sarki boltba mehet el egyedül.

2011. júl. 1. 22:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Hála a jó égnek én szüleim nem voltak ilyenek, sőt mikor komolyabb barátom lett, anyu elvitt nőgyógyászhoz hogy irassunk gyógyszert (17 voltam mondjuk). Előtte is aludtam 1-2 barátomnál, de sose volt belőle gond. Igazából nem tudom a kérdésre a választ, van pár barátnőm akiket tiltottak, meg ilyenek, de ha valaki nagyon akarja úgyis megoldja.
2011. júl. 2. 02:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!