Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan adjam oda magam egy 30 evesnek? 18/L
Nem olyannak ismerem, aki kihasznalna a lanyokat! Meg aztan faluban elunk, szoval hamar kitudodik az ilyesmi, es szegyen lenne a csaladjukra nezve, mivel az apja alpolgarmester es mindenki rendesnek ismeri a csaladjat, es azok is...
Mielott osszejottunk volna honapokig udvarolgatott ugy, hogy folyton eltoltam magamtol...
Én el nem tudom képzelni hogy egy korombeli "azon" kívül mit akarhat egy 18 évestől. A hétköznapokban szinte más galaxisban élnek, teljesen más életszakaszban.
34 ffi
Ha egy hete vagytok együtt, vàrjàl még, ha kell hónapokat is. A màsik meg, hogy alpolgàrmester fia, na ezzel alkalommal élve, még jobban kihasznàlna szerintem, de nem biztos, làtatlanból nem akarok itélkezni.
Különben nem értem, hogy a 30-as pasasok miért ilyen fiatal lànyokat keresnek, na nem mintha közöm lenne hozzà.:)
Figyelj rám. Nem lehet időt mondani. Mi, a net vadidegenjei ,hogyan mondhatnánk meg neked ,hogy mikor van itt a megfelelő pillanat? Nem ismerünk téged és nem ismerjük a fiút sem. Azt CSAKIS TE tudhatod ,hogy mikor van itt az a mágikus pillanat amikor nekiadod magadat.
Egy dolgot tarts észben és ezt nagyon nagyon komolyan mondom. 1000x gondold át ezt mert csak egyetlen ilyen alkalom lesz és ha elpazarlod a rossz emberre akkor örök életedben bánni fogod. Egy kicsit engem is aggaszt a korkülönbségetek de nem azért mert ő olyan idős lenne hanem mert téged érezlek fiatalnak. Testileg már bizonyára kész vagy már az aktusra de lélekben még biztosan nem.
Ott van egy másik dolog is... egy 30 éves férfi sokkal tudatosabb egy kapcsolatban és (nehogy megbántódj ezen) azt tesz egy korodbeli lánnyal amit akar.
Ne hagyd magad sürgetni és ha csak egy fikarcnyi kétséged is van az felől ,hogy ő a megfelelő ember akkor inkább visszakozz. Remélem tudtam segíteni. Sok Szerencsét Neked!
hát mivel még szűz vagy az 1 hónapot is meg kéne hogy értse, de lehet hoogy valakinek még ez is túl korai...másoknak meg rettenetesen sok idő..ez személyfüggő
amikor te szeretnéd, ha szeret úgyis várni fog...ha meg nem, az is jelent valamit
de sztem ne 1-2. randin, azért kicsit várasd hogyha úgy gondolod hogy csak arra kellenél.., ha meg nem gondolod úgy akkor mind1
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!