Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi ido utan adjam oda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido utan adjam oda magam egy 30 evesnek? 18/L

Figyelt kérdés
Meg szuz vagyok, es nem szeretnem elhamarkodni a dolgot. Szeretem ot, de attol felek, hogyha hamar engednem neki, akkor miutan lefektetek otthagyna.
2011. júl. 1. 20:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem olyannak ismerem, aki kihasznalna a lanyokat! Meg aztan faluban elunk, szoval hamar kitudodik az ilyesmi, es szegyen lenne a csaladjukra nezve, mivel az apja alpolgarmester es mindenki rendesnek ismeri a csaladjat, es azok is...

Mielott osszejottunk volna honapokig udvarolgatott ugy, hogy folyton eltoltam magamtol...

2011. júl. 1. 21:00
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Év??? nagyon tapasztalatlan vagy te kislány ha azt hiszed egy 30as pasi akát hónapokat is várni fog...Tudja, hogy szűz vagy? Sztem ezt mondd el neki.
2011. júl. 1. 21:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én el nem tudom képzelni hogy egy korombeli "azon" kívül mit akarhat egy 18 évestől. A hétköznapokban szinte más galaxisban élnek, teljesen más életszakaszban.

34 ffi

2011. júl. 1. 21:06
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha egy hete vagytok együtt, vàrjàl még, ha kell hónapokat is. A màsik meg, hogy alpolgàrmester fia, na ezzel alkalommal élve, még jobban kihasznàlna szerintem, de nem biztos, làtatlanból nem akarok itélkezni.

Különben nem értem, hogy a 30-as pasasok miért ilyen fiatal lànyokat keresnek, na nem mintha közöm lenne hozzà.:)

2011. júl. 1. 21:09
 15/22 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Figyelj rám. Nem lehet időt mondani. Mi, a net vadidegenjei ,hogyan mondhatnánk meg neked ,hogy mikor van itt a megfelelő pillanat? Nem ismerünk téged és nem ismerjük a fiút sem. Azt CSAKIS TE tudhatod ,hogy mikor van itt az a mágikus pillanat amikor nekiadod magadat.

Egy dolgot tarts észben és ezt nagyon nagyon komolyan mondom. 1000x gondold át ezt mert csak egyetlen ilyen alkalom lesz és ha elpazarlod a rossz emberre akkor örök életedben bánni fogod. Egy kicsit engem is aggaszt a korkülönbségetek de nem azért mert ő olyan idős lenne hanem mert téged érezlek fiatalnak. Testileg már bizonyára kész vagy már az aktusra de lélekben még biztosan nem.

Ott van egy másik dolog is... egy 30 éves férfi sokkal tudatosabb egy kapcsolatban és (nehogy megbántódj ezen) azt tesz egy korodbeli lánnyal amit akar.

Ne hagyd magad sürgetni és ha csak egy fikarcnyi kétséged is van az felől ,hogy ő a megfelelő ember akkor inkább visszakozz. Remélem tudtam segíteni. Sok Szerencsét Neked!

2011. júl. 1. 21:11
 16/22 A kérdező kommentje:
Vannak mások is a falunkba, akik között majdnem ennyi korkülönbség van, náluk az a helyzet, hogy 20, 31 és együtt vannak már egy éve! És nem arra használja a férfi...
2011. júl. 1. 21:13
 17/22 A kérdező kommentje:
Persze, akkor nem fogok vele lefeküdni, ha úgy érzem, hogy nem ö az igazi! Amúgy gondolkodásban nagyon fiatalos!
2011. júl. 1. 21:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Nézd, ha te idefordulsz segitségért, ez azt jelenti, hogy még nem vagy érett, talàn nem is vagy még szerelmes belé, miért akarsz csakùgy valakivel lefeküdni. Ugyanakkor hivatkozol a többiekre, hogy 1 éve jól vannak. Bizonytalan vagy, az jön magàtól, mert szerelmes vagy belé, nincs idõ kérdezni, hogy tegyem vagy ne tegyem.
2011. júl. 1. 21:17
 19/22 anonim ***** válasza:

hát mivel még szűz vagy az 1 hónapot is meg kéne hogy értse, de lehet hoogy valakinek még ez is túl korai...másoknak meg rettenetesen sok idő..ez személyfüggő

amikor te szeretnéd, ha szeret úgyis várni fog...ha meg nem, az is jelent valamit

de sztem ne 1-2. randin, azért kicsit várasd hogyha úgy gondolod hogy csak arra kellenél.., ha meg nem gondolod úgy akkor mind1

2011. júl. 1. 21:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha lefekszel vele az életed egyik legnagyobb hibáját fogod elkövetni
2011. júl. 1. 21:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!