Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan 21 éves lány rajtam kívül, akihez sosem nyúlt senki?
Frigid vagy, sajnálom.
Nőgyógyászt keress fel.
Háát én nem tudnám ezt így elképzelni... 21vagyok én is, de uristeen, hogy bírtad ezt ki??
én már vagy 13éves koromban elkezdtem magamhoz nyúlni:DDD nem tudom, h ezt , hogy lehet kibírni... mindegy, amúgy ez tök jo meg minden ....csak úgy mégis tök furi
nekem mindig hiányzik a szex meg minden :DD
szerintem azzal , hogy valaki magához nyúl semmi gond sincs
amúgy meg nem feltétlenül a pasik használnak ki, a lányok is kitudják használni a pasikat:DD és a szex az kölcsönösen jó, úgyhogy nem hinném, h ez kihasználás lenne:S
Pedig nem rossz az:D
Mármint oks,persze más hogyha valaki más csinálja neked, de azért szerintem fontos, h megismerd a tested , és ez nem csak arról szól, h most elélvezel meg ilyenek hanem közben megismered, úgy sokkal jobb lesz a szex is , hogyha tudod mi a jó neked...
bár lehet, h nem így van :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!