Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik még olyan 21 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan 21 éves lány rajtam kívül, akihez sosem nyúlt senki?

Figyelt kérdés
Sosem önkielégítettem, és sosem voltam még pasival, nem érzek úgy vágyat, hogy magamhoz nyúlkáljak, persze van olyan pasi, akivel szívesen összefeküdnék, de nem az a fajta lány vagyok, akit kihaszálnak a pasik, amúgy külsőleg nem vagyok csúnya, mielőtt valaki azt hinné.
2011. júl. 1. 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Jah...
2011. júl. 1. 20:40
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Fürdeni se szoktál akkor? Mert én ahhoz is használom a kezem..
2011. júl. 1. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
naja utolsó..:D
2011. júl. 1. 20:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Hülyéééék....:P Sztem mindenki tudja mire gondolok...:S
2011. júl. 1. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Biztos létezik, csak nem hirdetik magukról.
2011. júl. 1. 20:55
 6/11 anonim válasza:
73%
biztos csak az már egy kihaló félben lévő faj
2011. júl. 1. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
42%

Frigid vagy, sajnálom.

Nőgyógyászt keress fel.

2011. júl. 1. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Háát én nem tudnám ezt így elképzelni... 21vagyok én is, de uristeen, hogy bírtad ezt ki??

én már vagy 13éves koromban elkezdtem magamhoz nyúlni:DDD nem tudom, h ezt , hogy lehet kibírni... mindegy, amúgy ez tök jo meg minden ....csak úgy mégis tök furi

nekem mindig hiányzik a szex meg minden :DD

szerintem azzal , hogy valaki magához nyúl semmi gond sincs

amúgy meg nem feltétlenül a pasik használnak ki, a lányok is kitudják használni a pasikat:DD és a szex az kölcsönösen jó, úgyhogy nem hinném, h ez kihasználás lenne:S

2011. júl. 2. 18:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Én már szeretném ha lenne pasim, és nyilván akkor szexelnénk is. Az más dolog, hogy nem járok szinte sehová, kevés ismerősöm van, az meg, hogy magamnak csináljam... hát nekem az a fura....
2011. júl. 2. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem rossz az:D

Mármint oks,persze más hogyha valaki más csinálja neked, de azért szerintem fontos, h megismerd a tested , és ez nem csak arról szól, h most elélvezel meg ilyenek hanem közben megismered, úgy sokkal jobb lesz a szex is , hogyha tudod mi a jó neked...

bár lehet, h nem így van :D

2011. júl. 2. 18:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!