Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon nagy gond ha sokat csókolózok a barátnőmmel akkor, mindig előváladék jön a péniszemből? Engem picit zavar. Normális ez?
Ez izgalmi alapon van nálad.
Nagyon beizgat a csaj és nembírsz magaddal.
Nemtom h tudnád megállni h ne kívánd ennyire.
:) Nyugiii!!!
A páromnak is gyakran van ilyen...
Ez egyeltalán nem nagy dolog.
Ne zavartasd magad.
Élvezd!!!
Nyugi!
Ő legalább kétszer annyira nedvesedik! Csak ha rutinos, akkor ott a betét.
Örülj neki, mert így eszméletlenül jó lehet majd a szex!
Akkor ez teljesen normális??
Most kicsit megnyugtatatok :)
Köszönöm a gyors válaszokat, de várom a továbbiakat!
Komolyan mondon, hogy ezek a srácok akik ilyeneket kérdeznek, hogy csókolózunk és feláll, meg csókolózunk és előváladék jön a péniszéből, azoknál agyban valami nincs rendben... Nagyon nincs rendben...
Azt javaslom neked is és az elkövetkezendő kérdezőknek is megkímélve magunkat az ilyen idióta kérdésektől, hogy igyatok brómos teát, mint a seregben.
Akkor majd semmi sem történik. Nem fog felállni, nem lesz semmi és nem akartok majd lefeküdni a csajotokkal az meg majd várathat benneteket addig ameddig csak akar
De szerintem ezt normális hangnembe is el lehetett volna mondani..elvégre emberek vagyunk.
Na mind1 én ezen nem fogok problémázni, amire akartam megkaptam a választ.
mindenkinek megy a +1 :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!