Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljük ezt meg, hogy ne legyen kellemetlen a számára?
Figyelt kérdés
Na szóval kicsit ideges vagyok, vagyis inkább izgulok, hogy ne rontsam el a dolgokat. Szóval neki én lennék az első,nekem már volt 3 kapcsolatom (mármint ahol szex is volt) neki (úgy én lennék az első). Lassan 2 hónapja vagyunk együtt. Úgy már szóba került, illetve felhoztuk már párszor, meg látom rajta, hogy ő is kíván, de pont azért (szerintem( nem mer lépni, mert fél, hogy elront valamit?! És így most is levelezünk, és így, hogy kérdezne valamit de nem meri, mert nem akar bunkó lenni, és így felhozta megint hogy most lenne az első. Soha nem éreztettem vele, imádjuk egymást, csak valahogy látom rajta, hogy neki kínos ez az egész. Mit mondjak neki?Mikor együtt vagyunk, akkor is látom fel van izgulva,de hogy mondjam,hogy mit gondolna, ha rögtön elkezdeném neki ottt simogatni lehet megijedne. Mondjuk attól nagyon beindult ha a gerincét simogattam.És most így szóba került a petting. De mindenki azt mondja, jön az magától, de látom rajta, hogy szeretné, csak nem mer lépni, vagy én nem tudom. Bocsánat, ha kicsit érthetetlenül írtam.Normális válaszokat légyszíves.2011. júl. 1. 19:09
1/7 anonim válasza:
szerintem lepj te...es ha nem teccik neki akkor hagyd abba:P
2/7 A kérdező kommentje:
Hát tuti tetszene neki,mert mint írtam, már attól begerjedt, ha csak a hátát simogattam. De én se vagyok az a hű de tapasztalt.. Sokan mondták, hogy az "elsőtől ne várjunk sokat" Nem is az, csak azt szeretném, hogy "tökéletes legyen".Meg sokan ijesztegettek, hogy biztos annyira izgulni fog majd, hogy nem áll majd fel neki..
2011. júl. 1. 19:20
3/7 anonim válasza:
a kerdezo lany? :)
ha igen, tapadj ra a kukira..ertekelni fogja.
ha fiu a kerdezo, es a parner is fiu..ugyan az a helyzet.
4/7 anonim válasza:
:O én azt hittem hogy a kérdező fiú.... ha ez a helyzet, akk nyugodtan megpróbálhatjátok, nem lesz semmi gond, legfeljebb annyi hogy tényleg nem áll majd fel neki, ha így lesz akk mondd neki , hogy nyugodjon meg, majd legközelebb6később sikerülni fog, és ne nagyon hangoztasd előtte többet h neeked nem ez lesz az első, ne nézd le, tegyél kicsit, te is úgy mintha tapasztalatlan lennél és akkor nem érzi majd rossul magát...
5/7 anonim válasza:
azthittem fiú vagy:OO én nem szexelnék szűz fiúwal:)
6/7 A kérdező kommentje:
Na itt vagyok. Igen, én vagyok a csaj. Ez most így jött össze. szeretem, és nem érdekel, hogy szűz e vagy nem:)Amúgy így gondolkoztam, és majd jön ez magától:)
2011. júl. 1. 22:12
7/7 anonim válasza:
Mindenkinek van első alkalom,neki te leszel az első!Ha legközelebb ugy alakul a helyzet folytassátok tovább ha nem tetszk neki úgy is szólni fog.Akár tapasztalt vagy akár nem neki akkor is te leszel az első,és ez neki egy nagyon nagy élmény lesz,még akkor is ha nem fog sokáig és mindkét részről orgazmussal végződni.Neked is neki is tapasztalat szerzés.Ha te veszed el aszüzességét rád nagypapa korában is fog emlékezni mint élete ELSŐ NŐJÉRE aki férfivá tette.Ne parázz,azért félénk mert neki te leszel az első és ezért kicsit nyuszi,a következőnél már bátrabb lesz.Akár milyen gyorsan végez ne mondj neki semmi sértőt mert akkor nagyon sokat árthatsz az érzékeny(ilyen szempontból)lelkének.A védekezést azért ne felejtsétek el.Hajrá csak ügyesen!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!