Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Adtatok már szex közben pofont a pasinak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 18:12
2/11 anonim válasza:
Aha! Én mindig agyonverem közben!
3/11 anonim válasza:
hát volt már hogy volt egy két csúnya megjegyzése, és tudom, hogy csak viccel, de akkor is. mindig kap érte, szóval igen. És ne tudd meg, hogy utána milyen jó volt folytatni. le szorította a kezeimet stb. imádom, mikor keményen viselkedik velem :D
4/11 anonim válasza:
persze,múltkor meg is fojtottam.
5/11 Dottorre válasza:
Bár nem érzem megszólítva magam, sok pasi szereti az ilyet az ágyban. Szerintem aki az ilyet szereti, az valahogy ki is provokálja magának, például a 2 válaszolóval ezelőtti "szurkálós megjegyzésekkel". Ergo, ha a pasid szereti, akkor lehet. Ha viszont nem szereti, akkor csak le fogod lombozni.
6/11 anonim válasza:
engem izgat ha pofán vághatom közben :P azt szeretem h után bedurvul :P szerintem azért szeretem annyira hogy adhatok neki pofont mert normális esetben nem engedné , nameg izgató érzés hogy egy izmos,nálamnál sokkal erősebb férfit megüthet egy "gyenge" nő :P
19/L
7/11 xxDDdave válasza:
Hát ha engem megpofozna a csajom... nemtudom engem nemizgat!
8/11 anonim válasza:
én a pofont nem, az abszolút tabu minden helyzetben (ugyan úgy, mint a kiabálás), de azon kívül sokminden jöhet...
9/11 D Power válasza:
Survive Sex on the Monday. csak ennyit mondok
10/11 anonim válasza:
Engem egyszer pofon vágott, de aztán lefejeltem és megnyugodott.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!