Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek jó ötlet újra vele?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. 16 évesen összejöttem egy fiuval, nagyon jó volt, fél évet jártunk majd szakítottunk. Szakítás után majdnem 3 évig se veled se nélküled álapot volt, néha titokba találkoztunk, ilyenkor le is fekűdűnk egymással.19 évesen meguntam ezt az egészet és kimentem külföldre. Most 2 honapja jöttem haza és ujra összefuttunk, ő azt mondja hogy rá jött hogy kellek neki és nem akar elveszitteni továbbra is, meg kért hogy feküdjek le vele és utána döntsek hogy akarome őt. de nem tudom mit tegyek2011. júl. 1. 17:47
1/12 anonim válasza:
Nekem valahogy olyan érzésem van,hogy csak a puncit látja benned az illető.
2/12 anonim válasza:
Eddig is könnyen adtad magad, akkor most mi a baj?
3/12 A kérdező kommentje:
szoval akkor hagyam?
2011. júl. 1. 17:51
4/12 A kérdező kommentje:
hát ez a könnyen adtad magad....
2011. júl. 1. 17:52
5/12 anonim válasza:
ha jól érzed magad vele,akkor minek hagynád?
egyszer élünk...:)
6/12 A kérdező kommentje:
hát tényleg nagyon jó volt vele
2011. júl. 1. 17:57
8/12 A kérdező kommentje:
a többi is jó volt, csak hát 16 évesen ő hagyott ott, és ez sokáig fájt nekem
2011. júl. 1. 18:04
9/12 anonim válasza:
16 évesen még száll a pasi virágról virágra...
kérdés,hogy megkomolyodott-e már,vagy csak meg akar újra rántani?......
10/12 A kérdező kommentje:
én voltam 16, ő akkor 21 volt ő mostonra 27
2011. júl. 1. 18:11
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!