Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy valakinek EZ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valakinek EZ izgató? :O

Figyelt kérdés
állat+ember szex? ezeket kik nézik? majd elhánytam magam az elébb, amikor bejött képen egy kutya meg egy csaj, alatta egy ló meg a csaj. a videóra rá sem mertem kattintani. Kik nézik ezeket? normálisak? a csajokról akik bevállalják meg, róluk meg ne is beszéljünk. azok már nem emberek. Vélemény?
2011. júl. 1. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ti nem néznétek meg egy szamárshow-t? :o
2011. júl. 1. 17:57
 12/15 anonim válasza:
Alias 19 éves lánynak a válaszát értékelem. Jól mondja, hogy aki be van indulva az olyan dolgokat is izgatónak talál, amit egyébként gusztustalannak. Csak akkor kell vigyázni ha már nem elégít ki a videó. Ha már a szexuális életben mindig csak a pluszt, a perverziót, az extrém dolgokat keresed. Addig szerintem semmi baj nincsen amíg csak videókat néz az ember és esetleg még izgatónak is találja.
2011. júl. 1. 18:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 81%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:54

Na, végre normális válasz.

2011. júl. 1. 19:36
 14/15 anonim ***** válasza:
maszturbáltam énis már ló-csaj szexre:/:DD de nálam se azwolt,h arra akartam..hanem kattingattam..
2011. júl. 1. 21:50
 15/15 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:50

Kamu. Ha nem arra akarod nem arra csinálod kattingatás ide vagy oda... Most azt hiszed hogy az előző ilyen válaszoló azért adott jó választ mert azt mondta erre maszturbál, hogy bevállalja amit más nem? Szánalmasak vagytok.

2011. júl. 1. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!