Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek melyik típus jön be?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek melyik típus jön be?

Figyelt kérdés
a rossz lányok vagy inkább a cicababák akiket meg kell védeni? a bújós vagy az okostojás lányok? akik önállóak vagy akiknek a segítségetekre van szüksége? a dédelgetnivaló vagy a vadmacska? a dzsungellány vagy a királykisasszony? ez nem külső hanem csak belső leírás.
2011. júl. 1. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy egyenrangú társ kell, ha dédelgetni akarnék valakit, megkérném, hogy szüljön nekem egy lányt.
2011. júl. 1. 16:36
 2/11 anonim ***** válasza:

Mindenből legyen benne egy picike.

Ettől nem lesz soha unalmas.:)

2011. júl. 1. 17:07
 3/11 A kérdező kommentje:
mit értesz egyenrangúnak?
2011. júl. 1. 17:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek variációja is szóba jöhet...

Amúgy ez olyan kérdés amire nehéz válaszolni. Mindenki személyisége más ,és megtalálja a hozzá illőt. Nem kell hogy hasonlóak legyenek ez benne a vicc.

Nekem minden stílus bejön csak az elszállunk magunktól stílus valahogy nemigazán.

Amúgy meg az emberek folyton változnak.

2011. júl. 1. 17:48
 5/11 vikotrot ***** válasza:
41%
Legyen puncija, és ez a lényeg!
2011. júl. 1. 17:49
 6/11 .:Laci:. ***** válasza:
mindegyikből egy kicsi,de ne mind egyszerre jöjjön elő, van amelyiket csak "éjszaka" és van amelyiket mindig lehet :)
2011. júl. 1. 17:56
 7/11 anonim ***** válasza:
63%

A sok hülye felszínes leírás alapján egyik sem.

Rosszlány: elviselhetetlen ribanc

cicababa: pláza k.rva

megvédeni: nem vagyok testőr

bújós: szintén taszító, ne akarjon örökké szó szerint rám tapadni

okostojás: ki nem állhatom, ha valaki folyton okoskodik és azt hiszi mindenkinél értelmesebb

önálló: ez jó, de ne szállja meg a nagy feminista öntudat

segítségre szorul: az ilyennek inkább apa kell, nem barát

dédelgetni való: minek, inkább veszek kutyát

vadmacska: ez hasonló a rossz lányhoz

dzsungellány: ez még is mi?

királykisasszony: elviselhetetlen, beképzelt, ribanc

2011. júl. 1. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:
apukád nagyon hiányozhat már...
2011. júl. 1. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Ebben a kategóriában ez már régi kérdésnek számít, de azért válaszolok:

Se rossz lány, se cicababa, mindkettőt utálom. Legyen természetes, és személyiségében egyikhez se hasonlítson!

Legyen okos, de ne legyen okostojás. Nem értem, hogy ettől miért ne lehetne bújós, az tök jó tulajdonság, amíg túlzásba nem viszi. Túlzás már, ha olyan, mintha sziámi ikrek lennénk, szóval azért tudjon elszakadni is.

Szeretek segíteni, és tudok is, amiben csak lehet, de azért legyen valami önállóság is. Szóval ha ott vagyok, akkor kicserélem a villanykörtét, de ha mondjuk nem vagyok ott egy hétig, akkor egy villanykörtét tudjon azért kicserélni.

Vadmacska az ágyban.

Az utolsót nem értem. Dzsungellány = igénytelen, koszos, bunkó? Kihagynám. Királykisasszony = elkényeztetett szűzk*rva? Azt is kihagynám. Egyik se. Normális lány.

2011. júl. 2. 14:54
 10/11 A kérdező kommentje:
ezek amiket felsoroltam elég szélsőségesek, és inkább az a kérdés, hogy tihozzátok milyen nő idomul a legjobban. más tulajdonságokat is lehet írni! sőt! köszi az eddigi válaszokat. és pl a bújóst nem levakarhatatlannak hanem inkább olyannak kell elképzelni akinek szüksége van a te férfias utmutatásodra és stb
2011. júl. 4. 10:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!