Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek melyik típus jön be?
Mindenből legyen benne egy picike.
Ettől nem lesz soha unalmas.:)
Ezek variációja is szóba jöhet...
Amúgy ez olyan kérdés amire nehéz válaszolni. Mindenki személyisége más ,és megtalálja a hozzá illőt. Nem kell hogy hasonlóak legyenek ez benne a vicc.
Nekem minden stílus bejön csak az elszállunk magunktól stílus valahogy nemigazán.
Amúgy meg az emberek folyton változnak.
A sok hülye felszínes leírás alapján egyik sem.
Rosszlány: elviselhetetlen ribanc
cicababa: pláza k.rva
megvédeni: nem vagyok testőr
bújós: szintén taszító, ne akarjon örökké szó szerint rám tapadni
okostojás: ki nem állhatom, ha valaki folyton okoskodik és azt hiszi mindenkinél értelmesebb
önálló: ez jó, de ne szállja meg a nagy feminista öntudat
segítségre szorul: az ilyennek inkább apa kell, nem barát
dédelgetni való: minek, inkább veszek kutyát
vadmacska: ez hasonló a rossz lányhoz
dzsungellány: ez még is mi?
királykisasszony: elviselhetetlen, beképzelt, ribanc
Ebben a kategóriában ez már régi kérdésnek számít, de azért válaszolok:
Se rossz lány, se cicababa, mindkettőt utálom. Legyen természetes, és személyiségében egyikhez se hasonlítson!
Legyen okos, de ne legyen okostojás. Nem értem, hogy ettől miért ne lehetne bújós, az tök jó tulajdonság, amíg túlzásba nem viszi. Túlzás már, ha olyan, mintha sziámi ikrek lennénk, szóval azért tudjon elszakadni is.
Szeretek segíteni, és tudok is, amiben csak lehet, de azért legyen valami önállóság is. Szóval ha ott vagyok, akkor kicserélem a villanykörtét, de ha mondjuk nem vagyok ott egy hétig, akkor egy villanykörtét tudjon azért kicserélni.
Vadmacska az ágyban.
Az utolsót nem értem. Dzsungellány = igénytelen, koszos, bunkó? Kihagynám. Királykisasszony = elkényeztetett szűzk*rva? Azt is kihagynám. Egyik se. Normális lány.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!