Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Örülnétek, ha a barátnőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicuskaaa123 kérdése:

Fiúk! Örülnétek, ha a barátnőtök megébredne hamarabb, mint ti és úgy keltene, hogy les. Zop?

Figyelt kérdés
Én ezt már párszor bejátszottam a barátomnál és nagyon szereti. 18/L A véleményekre vagyok kíváncsi. :P
2011. júl. 1. 16:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Érdekes.. Volt szerencsém 3 évig Hajdúnánáson lakni. Hát kezdetben elég furcsa volt az ottani nyelv!
2011. júl. 1. 19:12
 22/28 A kérdező kommentje:
Én életemben azt használtam, hogy megébredtem, nem azt, hogy fel. Sőt olyat is hallottam, hogy valaki nem megmossa a haját hanem kimossa a haját. És Budapesti vagyok. Szóval a kötekedőknek üzenem, hogy most megmutatták, hogy nem okosabbak egy kutyánál. :)
2011. júl. 1. 19:14
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó következtetésed miből jött? Vedd úgy, h szereztél egy kellemes délutánt egy csomó embernek! Én pl jókat röhögtem! :)
2011. júl. 1. 19:23
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Vauúú kedves kérdező vauúú kellemes vauú reggeli fassz"Zop"ást kivánok vaúú neked! vauúúú Minden megébredésnél vauúú több száz millió vauúúú boldogságot!
2011. júl. 1. 20:33
 25/28 anonim ***** válasza:
20:33 Ez nagyon jó volt!!:D:D:D:D XD
2011. júl. 1. 20:56
 26/28 anonim ***** válasza:

Enyém nem örülne, reggel pisilnie kell és nem áll készen hullán ilyen dolgokra, amúgy is beteg, nem bírja kialudni magát, hiába van az apnoéjára gépe is.

Úúúú, ne igazi férfivel vagyok, te jóóó ééég. (irónia)

2011. júl. 2. 13:33
 27/28 anonim ***** válasza:

Engem inkább kávéval ébresszenek. A reggelnek meg van a külön menete.

Mosdó, kávé,cigi stb...

Hétvégén meg ne ébresszenek fel ha nem muszáj.

36/Ffi

2011. okt. 20. 03:10
 28/28 anonim válasza:

Hat nem tudom milyen ferfiak vagytok, de en tuti orulnek neki :D

Sajnos nem tudom, hogy felebrednek-e vagy sem, mert meg nem "ebredtem" ilyen oromokre... Viszont erdekelne a forditott verzio. A lanyoknal hgy megy? Ti felebrednetek ilyen kenyeztetesekre??? 21/F

2012. febr. 15. 00:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!