Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Más nőknél is így van?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy maszturbálás után, mikor elélveztem, görcsölni kezd a hasam. Ez majdnem minden alkalommal így van. Van amikor csak pár másodpercig, van mikor 1-2 percig.2011. júl. 1. 16:01
1/5 Cicuskaaa123 válasza:
Hát én nem tom, nekem olyan szokott lenni, hogy kicsit fáj a kisajkam.. :) Amúgy akkoris fáj ha a párod élveztet el orálisan, vagy akkor nem? Lehet kicsit durva vagy... és azért fáj, vagy mert sok vér áramlik oda és az akkor hirtelen elkezd visszaáramlani, nemtom :S
2/5 A kérdező kommentje:
A párommal ezt még nem igazán csináltuk.. Vagyis csak én vertem ki neki. Nem akarok sehova sietni. Nem voltam egyáltalán durva :s Mindig lágy vagyok. És így sokáig is tart.. Nem tudom :/ Azért köszönöm (:
2011. júl. 1. 16:14
3/5 anonim válasza:
nekem akkor húzódik kicsit a hasam, ha nem mek el.
ha elélvezek, sosincs ilyen O.o
4/5 anonim válasza:
Nem lehet,hogy attól görcsöl,hogy valami olyan kényelmetlen,nem jó pózban masztizol? Az nem lehet?
5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. (: De majd megpróbálom másik pózban (: Köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 2. 08:19
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!