Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! A csiklótok melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A csiklótok melyik részének és milyen izgatását évezitek a legjobban? Magatok simogatása és a partneretek általi izgatás is érdekel.

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a csikló hegye, a makkja sokszor túl érzékeny, és a test izgatása (a végétől a nagyajkak áthajlása irányába húzódó kis hengeres test)valójában sokkal izgatóbban ingerelhető. Az is érdekel, hogy az orgazmushoz közel van-e nálatok váltás, hogy közben pl. épp a csiklótestet, vagy épp a hegyét szeretitek-e, ha ingerlik, elélvezéskor nem túlzás-e a makkját simogatni-nyalni? Milyen ingerlését és melyik fázisban szeretitek leginkább?
2011. júl. 1. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Makkját? XD XD XD XD
2011. júl. 1. 15:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi bajod a makkal? Nekünk is van nemcsak a pasiknak. Kérdésedre válaszolva mindig máshol érzem azt hogy ez most jó. Sosem ugyan ott.
2011. júl. 1. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Van makkja a csiklónak,ja.A makk és a hüvely bejárata között rengeteg ingerelhető terület van,pl.kisajkak belső és külső oldala.A csiklót pedig lehet úgy is ingerelni,ha szívogatod,anélkül,hogy a makkot különösebb ingernek vetnéd alá.Rövid időn belül vérbő lesz,így még könnyebb lázba hozni a hölgyeményt..de ahelyett,hogy punciórát tartunk,inkább szerezz magadnak egy leányzót és fedezd fel a testét.23/F
2011. júl. 1. 15:14
 4/13 A kérdező kommentje:
A csiklónak van makkja. Bármilyen bizarr is, a csikló a pénisz analógja, piciben. Van makkja, teste, és erekciós állapotba is kerül! Nyalás közben erre ne gondoljatok... :D
2011. júl. 1. 15:15
 5/13 A kérdező kommentje:
15:14-nek: itt punci meg kukiórát tartunk, amin te is részt veszel! ;) Van barátnőm, de érdekelnek a tapasztalatok, amik segíthetnek javítani a szexuális kultúrámon.
2011. júl. 1. 15:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Ezek szerint még nem tudtad orálisan kielégíteni a barinődet?Gyakorlás teszi a mestert,nem az elmélet ez esetben.
2011. júl. 1. 15:30
 7/13 canyon válasza:
Nekem. Mindig máshol... Mindig :)) de mindig megtaláljuk a barátommal közösen :) segítek neki( hiszen én érzem)
2011. júl. 1. 17:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek szerint még nem tudtad orálisan kielégíteni a barinődet?"

A javítani mióta ugyanaz, mint megteremteni

2011. aug. 3. 14:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Első "válaszoló" most jól kinevettette magát, hogy ezt nem tudta... :D :D :D
2011. aug. 3. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:
hú hát így nem tudom megmondani... mindig másutt, és közben is változik, szerintem váltogasd, úgyis érezni fogod a lány reakciójából h most épp mi jó neki.
2011. aug. 3. 16:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!