Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a párom de nemtudom elviselni az állandó szexmániáját. Egész nap csak szexelne reggel délbe este és közben. Lehetséges hogy ez már kényszerbetegség?
Miért baj?Örüljél neki hogy kíván téged!
De te hányszor szeretnéd te?Vagy még is mik a te igényeid?
Amúgy az első válaszolónak lehet hogy igaza lesz....:D
Én is nagyon szeretem a párom, ő heti 4et szokott számolni, ami neki jó, meg belefér az idejébe, én napi egyet szeretnék.. :D Nő létemre.. :)
Nem kényszerbetegség, hanem nagyon szeretem, vonzz, izgat, kívánom.. :)
Nem hiszem, hogy kényszerbetegség... Nekem a barátom az 1. szexuális partnerem, és mióta megtörtént az 1. aktus, azóta folyton kívánom, ha van rá alkalmunk, hogy heti több napot együtt töltsünk egymás után, akkor én legszívesebben naponta többször szeretkeznék vele. Nem a kielégülés miatt, mert nincs orgazmusom szeretkezés közben, csak ha külön orálisan kielégít a párom, amit amúgy nem igénylek, csak heti 1-2szer van hozzá kedvem. Egyszerűen imádom Őt, nem bírok betelni Vele és a testével, azzal a felfűtött hangulattal és izzással, ami szeretkezés közben körbe vesz minket. Imádok Vele eggyé válni a szerelemben, és a legcsodásabb érzés, mikor elélvez bennem... Én emiatt másznék rá folyton, nagyon kívánom Őt mindig.
Neki azonban csak 2naponta van kedve hozzá, néha rá tudom venni gyakrabban is.
Viszont emiatt nem szoktak vitáink lenni, alapból észreveszem, ha nincs annyira kedve, vagy ha bepróbálkozok és elutasít, akkor hagyom (vagy kielégítem orálisan, annak nem nagyon tud ellenállni :)). És Ő volt, aki elmondta nekem, hogy nem velem van a baj, nem engem nem kíván, egyszerűen ennyire van igénye, és jobban szeret velem másféle programokat is csinálni, így jobban örülne, ha nem támadnám le folyton, mert nem szeret elutasítani.
Tehát nem feltétlenül "szexmániás" a párod, és szerintem egy jól működő kapcsolatban ezt a problémát meg lehet beszélni.
20/L
Mennyi ideje van egyeseknek, napi 4 szex. :D Senki nem dolgozik, senkinek nincs házimunka, lecke, akármi soha? :D
Túlteng benne a tesztoszteron, nem biztos, hogy téged kíván meg, hanem csak a szervezete tovább akarja adni a géneit, minél hamarább ehhez pedig szex kell.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!