Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy készítsek fotot egy nő lábáról, úgy h ne vegye észre?
Figyelt kérdés
Tippeket kérek.2011. júl. 1. 13:49
1/10 anonim válasza:
lol:d pl ha ültök egymással szeben kezd el nyomkodni a telód és csinálj úgy képet:Dxddd
2/10 anonim válasza:
Sehogy. Nem fényképezhetsz le mást úgy, hogy ő nem járul hozzá, ez a személyiségi jogok megsértése akkor is, ha csak a lába van rajta. Ha meg erre vered, akkor még gusztustalan is.
3/10 anonim válasza:
na mi van akkor ha arra veri, legalább nem búza, vagy más egyéb sz.rságok .
4/10 anonim válasza:
Jó, akkor visszavonom, semmi baj nincs azzal, ha egy lábra vered. De valakinek a tudta nélkül akkor sem lehet fényképet készíteni a lábáról.
6/10 anonim válasza:
mondjuk vedd le a hangot a telefonodról...XD
7/10 anonim válasza:
Ha megismerkedsz vele, és bókólsz vele, akkor lehet, hogy meg is engedi, hogy lefotózzad. És ennek mégnagyobb előnye az lehet, hogy nem csak egy képen nézegetheted majd a lábait.
8/10 anonim válasza:
Én is fotózgattam a lányokat, egy ideig. Unatkoztam, asszem, de nem hiszem hogy ez sértené őt. hogy nézem. órán is ez megy csak ott reálisan és nem digitálisan.
14\fiú
9/10 anonim válasza:
Mi van?
Kérdezd meg lefénylképezheted, kérd meg hadd fényképezd le. Ennyi.
Nem szép dolog vki tudta nélkül lefényképezni őt, vagy bármely részét. Nem az, h jaj beperel, csak akkor is.
Vagy ott az internet, vagy ezeregy kép, azt ennyi.
Vagy igen, udvarolj, csajoz, és akkor élőben is nézheted.
10/10 anonim válasza:
AZT hogy a interneten is csomó ilyen kép van mindkét "fél" védelmére lehet hazsnálni :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!