Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Önmegtartóztatás poénból?
Figyelt kérdés
Meddig bírnátok szex/maszti/ejakuláció nélkül??2011. júl. 1. 12:30
1/10 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, nem sokáig.. a fiúk szerintem maximum pár hétig:)
3/10 anonim válasza:
poénból? azért ettől hallottam már jobb viccet is :D
egyébként lányként mondom hogy nem valami sokáig. és ahogy a bölcsesség tartja: akkor csináltad túl régen, ha nem tudod megmondani hogy mikor volt, és hol. :D
4/10 anonim válasza:
Ki lehet bírni sokáig is csak meghülyülsz. De ha az nem gond akkor évekig is ugye. Másfelől meg 1 napig se máskor meg 1 hétig.
5/10 anonim válasza:
amióta elkezdtem, azóta a leghosszabb idő az kicsivel több mint két hét :D
6/10 anonim válasza:
májusban próbáltam, 1 napig bírtam:)
7/10 anonim válasza:
Mi fogadtunk a szobatársammal, hogy ki bírja tovább. Egyikőnknek se volt éppen barátnője, nem voltunk szégyellősek, így biztosan tudtuk, hogy a másik csinálta e már. Kicsit több mint 2 hétig tartott, a végén már azt hittem hogy szétdurrannak a golyóim =)
Vesztettem =)
21f
8/10 anonim válasza:
Az lesz a poénos, mikor az éjszaka közepén arra ébredsz, h beleélveztél a gatyába! :D
9/10 A kérdező kommentje:
Az poénos tud lenni valóban!! Bár én szeretem az éjszakai magömléseket, olyankor mindig olyan durva erotikával tűlfűtöttet álmodom. Szerencsére a kínai boxerek fehér belsejűek, így nem marad nyoma a g*cimnek :D
2011. júl. 1. 16:20
10/10 anonim válasza:
tiniként egyszer több, mint 3 hétig. az első hét után 3-4 naponta áztattam el az ágyat.... aztán lett barátnőm
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!