Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne menjen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne menjen el olyan hamar?

Figyelt kérdés

Nagyon ki vagyok éhezve egy tartalmas,szenvedélyes szexre.Sajnos a páromban nem érzek akkora szenvedélyt szexnél,mint szeretnék.Vagy mire belelendül ő is,addigra már el is élvez.A falat kaparom,és az utcán minden jó pasira rámásznék... :(

23/L

2011. júl. 1. 11:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Rosszul választottál.

Én nem tudnék elaludni azzal a tudattal, hogy a partnerem nem jutott el a csúcsig. Így vagy úgy de minden alkalommal el kell élveznie egyszer-kétszer vagy amennyit bír!

34/F

2011. júl. 1. 11:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van már kedvem vele szexelni,de ha mégis,akkor is csalódok... :(
2011. júl. 1. 11:52
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát..mitmondjak neked..

Részvétem,hogy kifogtál pont egy ilyen fagolyót..

2011. júl. 1. 12:18
 4/14 Adri_069 válasza:
Egy szeretőre már gondoltál?
2011. júl. 1. 12:25
 5/14 A kérdező kommentje:
:( Lehet valamit tenni korai ejakuláció ellen?
2011. júl. 1. 12:27
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha beszéltél neki a problémáról,és ennek ellenére eldurran 10 perc alatt....

Akkor nem sok jót jóslok nektek hosszútávon.

2011. júl. 1. 12:28
 7/14 A kérdező kommentje:
12:25 Gondoltam már,igen,de akkor egyszerűbb lenne ha szakítanék vele.Szeretővel csak bonyolítanám az életem.És baromi rossz érzés ha megcsalnak.Nem szeretnék fájdalmat sem okozni,de ez így tényleg nem jó. :(
2011. júl. 1. 12:29
 8/14 A kérdező kommentje:
12:28 10 perc az nekem mennyei lenne...2-3 perc alatt durran :(
2011. júl. 1. 12:30
 9/14 anonim válasza:
Második menetre sor sem kerül? Elég lusta pasid van... Meg aztán veled sem sokat törődik, ha hagy szenvedni. Nem csak a farkával elégíthet ki. Nem értem ezeket a srácokat. Nekem a saját örömömnél általában fontosabb az, hogy a partneremnek nagy örömet okozzak. Jó érzés.
2011. júl. 1. 13:11
 10/14 A kérdező kommentje:
A végén kérdezi,hogy jó volt e.Mondom,hogy lehetne jobb is.erre a válasz,hogy sajnálja,majd legközelebb.vagy bepótoljuk.
2011. júl. 1. 13:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.