Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az orális szexről?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 10:17
2/13 anonim válasza:
Én ezt a kérdést nem is értem! Mégis mire számítasz mit írnak az emberek? Azt, hogy fújj undorító?
Orális szex az van, volt és lesz!!!
Ennyi!
27/F
3/13 anonim válasza:
Szerintem az orális szex egy nagyon intim, bensőséges módja az örömszerzésnek, hiszen mégiscsak a száddal érsz a partnered nemi szervéhez... Én kapni és adni is szeretem, pedig lány vagyok :)
5/13 anonim válasza:
Én is szeretem, kapni-adni egyaránt. 22/l
6/13 anonim válasza:
Hát én imádom ha engem sz@pnak, én viszont sajnos nem nagyon szeretek nyalni. Tudom, ez így nem korrekt, de nem tehetek róla, pedig próbáltam megszeretni, nem sikerült. Természetesen így mástól sem várom el, hogy mindenképp csinálja. 25/F
7/13 anonim válasza:
Imádom, ha élvezésig szopnak és imádom élvezésig nyalni a puncit! 28/F
8/13 anonim válasza:
nagyon jó. imádom így kényeztetni a barátomat. 69nél az a baj, hogy nem bírok lecuppani róla :D ő is imádja, sokszor szoktunk a szexről beszélgetni, szóba jött, hogy ha rossz lenne a szex, szakítanánk. én imádom, és ő is. bár szerintem a cumi jobb, mint a nyali. :)
18L
10/13 anonim válasza:
Röviden: JÓÓÓ...
Hoszabban: NAGYON JÓÓÓ ADNI - KAPNI
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!