Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor mi vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi vagyok?

Figyelt kérdés

Hát nem is tudom, hogy mondjam el, de nekem csak a fiúkra áll fel, de szerelmes vagyok egy lányba. Nem tom, hogy hetero, bi vagy homo-szexuális vok-e, de én a LÁNYOKAT AKAROM SZERETNI!!!

Kérlek válaszoljatok mert most már tényleg nem tom, hogy mi van és nagyon szeretnék valamit csinálni ellene.

Előre is köszönöm.

2011. júl. 1. 09:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
ha meleg vagy, akkor az ellen nem tudsz mit tenni. de ha csak fiúkra áll fel, akkor nem hinném, hogy szerelmes vagy abba a lányba. a gének ellen nincs mit tenni.
2011. júl. 1. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Apád dns-ében Te vagy a leggyengébb láncszem.
2011. júl. 1. 10:05
 3/11 vikotrot ***** válasza:
100%
Szedj fel egy csajt! Ő majd kiábrándít minden ilyen némi nemű nemi hajlamodból.Ha pedig nem, akkor...
2011. júl. 1. 10:22
 4/11 vikotrot ***** válasza:
35%
Úristen! 3 miatyánk, de most!
2011. júl. 1. 10:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? ez egy fontos tényező.

Mellesleg hasonlóan kezdődött nálam is. Próbáltam bemesélni hogy nem, én nem vagyok meleg, attól hogy fiúkra áll fel, és lánnyal jártam, de később rádöbbentem hogy az a szerelem is, amire én azt hittem hogy az, csak egy nagyon erős baráti kötődés tudott lenni. Így aztán el kellett fogadnom, hogy meleg vagyok.

18/F

2011. júl. 1. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt írtad,hogy szerelmes vagy 1 lányba,de az nem derült ki,hogy párkapcsolatban vagy-e vele.Ha párkapcsolatban vagy vele és nem működik vele sem a szex,akkor szerintem meleg vagy.
2011. júl. 1. 11:47
 7/11 Adri_069 válasza:
Hogy mi vagy? Szerintem egy ufó.
2011. júl. 1. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Jaajj minden jó pasi b*zi lesz!
2011. júl. 1. 12:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Hogy kibe szeretünk bele az nem akarás kérdése...próbáld ki e lányt, ha nem érzel semmit akkor keres 1 másikat stb. Ha végkép nem jön össze, de utadba akad 1 olyan srác akibe BELESZERETSZ...nos akkor elvesztettünk mint heterót... viszont a másik oldal kapott 1 homót...

Én F....és mindig heteró voltam....

2011. júl. 1. 17:06
 10/11 A kérdező kommentje:
de nem akarok homokos lenni
2011. júl. 2. 18:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!