Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi vagyok?
Hát nem is tudom, hogy mondjam el, de nekem csak a fiúkra áll fel, de szerelmes vagyok egy lányba. Nem tom, hogy hetero, bi vagy homo-szexuális vok-e, de én a LÁNYOKAT AKAROM SZERETNI!!!
Kérlek válaszoljatok mert most már tényleg nem tom, hogy mi van és nagyon szeretnék valamit csinálni ellene.
Előre is köszönöm.
Hány éves vagy? ez egy fontos tényező.
Mellesleg hasonlóan kezdődött nálam is. Próbáltam bemesélni hogy nem, én nem vagyok meleg, attól hogy fiúkra áll fel, és lánnyal jártam, de később rádöbbentem hogy az a szerelem is, amire én azt hittem hogy az, csak egy nagyon erős baráti kötődés tudott lenni. Így aztán el kellett fogadnom, hogy meleg vagyok.
18/F
Hogy kibe szeretünk bele az nem akarás kérdése...próbáld ki e lányt, ha nem érzel semmit akkor keres 1 másikat stb. Ha végkép nem jön össze, de utadba akad 1 olyan srác akibe BELESZERETSZ...nos akkor elvesztettünk mint heterót... viszont a másik oldal kapott 1 homót...
Én F....és mindig heteró voltam....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!