Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek terhes? Nagyon félek.
Sziasztok!
Az én történetem.....volt egy fiú akibe nagyon szerelmes voltam, nem gondoltam,hogy valaha történik köztünk bármi. 1,5 évig legjobb barátok voltunk. Egy délután kettesben maradtunk és tudtuk, hogy csak ez a du. a miénk (a miértet nem írnám le..nagyon hosszú történet). Elkapott minket a vágy,de nekem épp megvolt. A menstruációm 3. napján jártam. (a ciklusom általában 32 napos). Amit most írok ..elég gusztustalan szerintem és nem tudom hogy történt....utólag visszagondolva nem tenném meg..nagyon bánom.:( Mondtam neki,hogy nem lehet,mert tampont használok..de ez őt nem érdekelte és ...betette...lefeküdtünk egymással:S. Közben kiderült,hogy mégsem az akinek gondoltam...akárhogy kértem,h ne csinálja nem foglalkozott velem..tényleg nagyon bánom...azért írom ezt mert szeretném,ha megkímélnétek a sértő megjegyzésktől:/....megszakítással "védekeztünk"....csináltam egy tesztet a következő menstruációm előtt 2 nappal. Utána 6-ot különböző napszakban. (a rá következő héten) A Ciklusom 39. napján jött meg a menstruációm. A mellemet érzékenyebbnek érzem és rendkívül fáradékony vagyok. (bár lehet ezeket bebeszélem magamnak:S) Szerintetek túlaggódom? Vagy van okom félni:(? Kérlek nyugtassatok meg:/ ...és még egyszer kérlek titeket,hogy a sértő megjegyzésektől kíméljetek. Tudom mit csináltam....sajnos. és nem tenném meg újra semmi pénzért.......
Válaszaitokat előre is köszönöm!!!
Megjött,de olyan furán érzem magam:S. A folyásom is nagyon erős...bár esélyes,hogy felfáztam 7végén. A hasam is néha beszúr. Szédülök, igaz alacsony alapból a vérnyomásom,de én mégsem nyugodtam meg. Hallottam olyat,h vki terhes volt és 5hónapig megjött neki:S.....Nőgyógyászomat emg képtelenség elérni..-.-"....
Köszönöm a Válaszod:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!