Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, hogy nem kivánom a szexet egyáltalán vagy ha igen amikor odajutunk elmegy tőle a kedvem, amellett hogy szeretem a barátom?
Mért nem kívánod mért nincs rá szükséged? Én is ezt kérdezem akkor. Hisz ha szereted akkor vágynod kéne rá a testi közelségére, nem?
Brigi
Na igen ez meg a másik. Kor meg h hányszor csináltad. Amúgy nem minden ember igényl annyira a szexet, de ha nemrégóta vagytok együtt és fiatal vagy akkor csinálni kéne hisz tök jó dolog :)
Brigi
21éves vagyok októberben leszünk 2éve együtt a párommal.
Fogamzásgátlót szedek, már a 3 fajtára váltottam, mert száraz voltam az előzőektől. Most lindynettére váltottam, de ettől meg barnás folyásom van, és azt veszem észre így még jobban nem csúszik a pénisze.
Tudom,hogy a fogamzásgátló is nagy szerepet játszik a nem kívánóságban de okozhat ez olyat mértékűt hogy 0 libidó alakuljon ki??
Amugy mostanában voltak kis összeszólalkozások barátommal, leginkább miattam mert heves vérmérsékletű vagyok és néha nem gondolom át mit mondok, nem úgy viselkedek mint ahogy kéne? Gondolmom ez is szerepet játszhat.
Igazából mindig az van a fejemben hogy száraz lezsek, meg égni fog, magyarán semmit nem élvezek rajta és ezért megy el a kedvem tőle..
Ffi
Pszichés gátjaid vannak...félsz az együttléttől a várható fájdalom miatt...próbáljatok sikositót vagy babaolajat ha gumit NEM használtok (nem használtok). Lelkileg szabadítsd fel magad, magadért akard az együttlétet, ne a partnered kedvéért....
NE a lyndinette20-at használd! 3 évig keserítette a szexuális életemet, mire rájöttem, hogy emiatt ment le a libidóm + mellékhatásként teljesen kiszárított.
Abbahagytam és pár hét múlva semmi bajom sem volt.
Barátnőmnek is levitte a libidót, a nőgyógyász a Qlaira-t ajánlotta erre a problémára. (Nekem mondjuk a hüvelygyűrű is teljesen bevált erre a célra)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!