Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy szoktátok a csiklótokat izgatni maszturbáláskor? Közvetlenül vagy a bőrön keresztül? És egy vagy két ujjal? Mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a légzésre is kell figyelni.
Írjatok, légyszi!
2011. júl. 1. 04:45
1/7 anonim válasza:
hátha azt akarod, hogy hamar elmenj, akkor egy ujjal, és közvetlenül. én magamnak sose tudtam, mert 3 másodpercig csinálom, és abba kell hagynom, úgy rángatózom..:D a légzésről még nem hallottam.
2/7 anonim válasza:
5:03
Rángatózol? De miért? :D
És akkor hogyan masztizol egyáltalán? Csak ujjazod magad?
3/7 anonim válasza:
rohamot kap:D:D
az enyémbe bele ülnél meg a mentő vinne el:)
4/7 anonim válasza:
A légzés magától jön a legtöbb embernél. Mármint egy automatikus reflexre nem szokott figyelni az ember... Úgy veszel elvegőt ahogy jól esik.
Igen, közvetlenül. Akkor lehet kellemetlen ha nem vagy elég nedves. Többniyre egy kis nyál mindig kell, hogy beinduljon a dolog. Én általában egy ujjal, nem tudom, akettőt körülményesebb együtt mozgatni. De igazából nincs általános recept, csináld úgy ahogy neked kényelmes.
5/7 anonim válasza:
Én nem közvetlenül szoktam, hanem dörzsölöm az egész területet, bugyin keresztül is megy.
6/7 anonim válasza:
én bőrün keresztül szoktam,mert nagyon érzékeny..de van barátom,szóval nincs szükségem a maszturbálásra
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!