Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szégyellnétek a barátnőtöket, ha lenne pár stria (terhességi csík) a testén?
Most fogytam le, és sajnos striás lett a bőröm. A mellemen is van pár, de azok azért, mert gyorsan megnőttek. Nem durvák, nem nagyon lilák, hanem "elfakultak". Kicsit haloványabb a színük, mint a bőröm.
Titeket ez nagyon zavarna? Elundorodnátok, ha látnátok? Vagy nem nagyon izgatna titeket?
L17
Férfi vagyok, és nekem nagyon sok striám van. Kiskoromban hirtelen meghíztam, de most, hogy sportolok már jó ideje nem annyira szembetűnő de látszik. A barátnőmön is vannak, igaz csak 1-2 darab és alig látszik szóval kicsik, pedig ő is sportos testalkatú. Igazából engem nagyon nem érdekel. Nem azért vagyok vele mert van neki, vagy nincs hanem mert szeretem, imádom. :) És nem szégyellem, mert ez olyan dolog amin nincs mit szégyellni. Ha valaki csak ez miatt nem mutatkozik egy csajjal/csávóval az az illető elég gáz lehet.
19/F
lány vagyok, nekem is vannak sajnos, mert először hirtelen híztam meg, majd fogytam 22 kilót, és ez meglátszik sajnos a csíkokban. hasamon van csak, sehol máshol. ezek viszont halványak, de már nem lehet őket eltüntetni. barátomat nem zavarja, akkor engem sem zavar.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!