Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szégyellnétek a barátnőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szégyellnétek a barátnőtöket, ha lenne pár stria (terhességi csík) a testén?

Figyelt kérdés

Most fogytam le, és sajnos striás lett a bőröm. A mellemen is van pár, de azok azért, mert gyorsan megnőttek. Nem durvák, nem nagyon lilák, hanem "elfakultak". Kicsit haloványabb a színük, mint a bőröm.

Titeket ez nagyon zavarna? Elundorodnátok, ha látnátok? Vagy nem nagyon izgatna titeket?

L17

2011. júl. 1. 01:38
1 2
 1/14 Dexy ***** válasza:
100%
Nekem is van a mellemen és a csípőmön. A barátomat kérdeztem zavarja-e, azt mondta fel se figyelt rá, és nem zavarja mert olyan természetesnek tűnik. 19/L
2011. júl. 1. 01:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el nekem, hogy a férfiak azt sem tudják, hogy mi fán terem az a stria.:)
2011. júl. 1. 01:50
 3/14 anonim ***** válasza:
22%
Dehogynem tudom, a barátnőm tele volt velük... Pedig nem is volt terhes, csak hirtelen hízni kezdett. MIkor együtt jártunk, annyira szerelmes voltam bele, hogy nem zavart, de most , hogy vissza gondolok tényleg elég gáz volt a dolog, és sokszor ezzel vigasztalom magam, hogy nem baj, hogy szakítottunk. De ez önmagában nem jelenthet problémát, ha a barátod tényleg szeret, akkor egy percig sem kell izgulnod. A szerelem majd eltünteti a striákat (mint az én esetemben is) :) 25/F
2011. júl. 1. 01:54
 4/14 Dexy ***** válasza:
A stria nem csak a terhességtől lehet. Gyors hízás/fogyás. Ha már "elfakultak" és nem annyira látszik, nem okozhat gondot. Észre se venném XD
2011. júl. 1. 01:58
 5/14 anonim ***** válasza:
Masszírozással, sporttal nagyon sokat lehet halványítani, van készülék ami el is tudja tüntetni, de nem fél éves mutatvány.
2011. júl. 1. 02:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, és nekem nagyon sok striám van. Kiskoromban hirtelen meghíztam, de most, hogy sportolok már jó ideje nem annyira szembetűnő de látszik. A barátnőmön is vannak, igaz csak 1-2 darab és alig látszik szóval kicsik, pedig ő is sportos testalkatú. Igazából engem nagyon nem érdekel. Nem azért vagyok vele mert van neki, vagy nincs hanem mert szeretem, imádom. :) És nem szégyellem, mert ez olyan dolog amin nincs mit szégyellni. Ha valaki csak ez miatt nem mutatkozik egy csajjal/csávóval az az illető elég gáz lehet.

19/F

2011. júl. 1. 03:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő úgy szép ahogy van. Tehát nem zavarna
2011. júl. 1. 08:57
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
még jó hogy
2011. júl. 1. 10:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát a barátnőmet semmiképp sem szégyellném. Ezért meg főleg nem. Ha nekem egy nő úgy tetszik, akkor úgy tetszik. Pont. Emiatt ne aggódj. 25/f
2011. júl. 1. 10:33
 10/14 anonim ***** válasza:

lány vagyok, nekem is vannak sajnos, mert először hirtelen híztam meg, majd fogytam 22 kilót, és ez meglátszik sajnos a csíkokban. hasamon van csak, sehol máshol. ezek viszont halványak, de már nem lehet őket eltüntetni. barátomat nem zavarja, akkor engem sem zavar.

18L

2011. júl. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!