Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexuális együttléthez tanácsok? (bővebben lent)
16 éves múltam és lány vagyok, na meg persze még szűz, de már tervezem az első alkalmat:)Ebből adódóan lenne pár kérdésem,amik a következők lennének:
Szerintetek melyik a legjobb póz és az első alkalommal hogyan védekeztetek?
Valamint mennyire fájt nektek lányok,amikor kiszakadt a szűzhártyátok?Vérzés volt utána?
Na meg mondanátok módszereket,hogy mivel lehet hatásosan felizgatni a párotokat?Valami előjáték, vagy hasonló..
Meg a szobám a szüleim mellett van, így nem lenne túl "ciki"?
Ellátnátok pár hasznos tippel, ötlettel, hogy mire kéne figyelnem?
A válaszaitokat előre is köszönöm!:)
Szerintem a misszionárius póz a legalkalmasabb és mi gumival védekeztünk. Elsőre amikor berakta elég kellemetlen volt, pedig volt előjáték is meg minden, de nem szépítem a dolgokat, tényleg fájt. Meg utána még az első pár alkalom. (nem akarlak megijeszteni, lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen. :D) De vérezni ettől függetlenül nem véreztem, amikor pár óra múlva hazaértem akkor volt egy kis barnázás, de semmi több. Szerintem az első alkalommal még ne arra hajts hogy te akard felizgatni, az első a tiéd, kényesztessen el ő, és majd utána figyelj ezekre is. Ha nem hallatszanak át hangok akkor szerintem nem ciki, ha igen akkor keressetek olyan időpontot amikor nincsenek otthon, vagy csináljátok este amikor már alszanak. Első alkalommal csak arra figyelj hogy lazulj el kellőképp, sokkal egyszerűbb lesz a behatolás is, ne görcsölj rajta. Csak akkor kezdjétek el ha már elég nedves vagy és jó sok volt az előjáték. Nálunk az első inkább érzéki volt, szép emlékként is maradt meg, mindenre figyelt a barátom. :)
Remélem tudtam segíteni. 17/L
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
Sokat segítettetek azzal,hogy megosztottátok ezeket:)
Köszönöm szépen:)
Amúgy gondoltam már én is arra,hogy valami nyugisabb helyet kéne találni, vagy "elkergetni" a szülőket..:D
Ezt észben is tartom:)
Meg aztán igen, tampont is szoktam használni, de nem tudtam,hogy ez mennyire számít bele..Mármint nekem amikor felhelyezem csak egy picit szoktam érezni, de nem szokott fájni..Szóval ez most egy picit megnyugtatott:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!