Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó? 2 éve vagyunk együtt a barátommal, és 1 és háromnagyed éve együtt is élünk. A szex nem működik igazán, ami nem is lenne baj, mert nekem így is jó, hogy nincs orgazmusom, viszont őt ez zavrja pedig mindig elélvez.
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy fadarab az ágyban. Élvezem is a szexet, de az a bizonyos orgazmusom még nem volt! De nem is vágyom rá mert, nekem ez így jó! Vélemény? 24/L2011. jún. 30. 23:26
1/3 anonim válasza:
Orálisan sem tudott még eljuttatni a csúcsra?Egyébként az a véleményem,hogy rendi csaj vagy.22/F
2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nincs orgazmusod vagy csak szex közbe nincs? Ha őt ez zavarja mért nem fejez be téged nyelvel vagy kézzel, az is tud olyan jó lenni. Amúgy nehéz elhinni, hogy megvagy orgazmus nélkül persze minden ember más, én nehezen lennék meg nélküle akármennyire is élvezem a szexet :) [link]
3/3 anonim válasza:
a nők 70%-a képtelen a hüvelyi orgazmusra. ezt mondd el a barátodnak, meg azt is, hogy te közéjük tartozol. ha annyira zavarja, akkor elégítsen ki előtte orálisan (utána a legtöbb fiú fáradt ilyesmihez XD), és neked is jó, neki is jó. win-win situation :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!