Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az első szopás? Jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a partnerem csak nagyon félek ettől a dologtól mert még soha nem csináltam tudnátok tanácsot adni??2011. jún. 30. 23:05
2/10 anonim válasza:
Rossz téma. Jó érzés a férfinak, nőnek nem tudom, de a párom szereti. :D Hát... max annyit tudok tanácsolni, hogy nem árt megszívni néha. :D Meg ha tudsz akkor mélytorok. (csak el ne hányd magad.)
4/10 anonim válasza:
Háztartási robotként ne akarj leszopni mert nem csak én hanem az áram is megfog b.ni XD
7/10 anonim válasza:
Microsoft terméket vettél, vagy Codegen tápot, hogy elektronikus eszközöknél kérdezed meg a szopást?
8/10 anonim válasza:
Android baba fejet is nezhette pénisznek :P
10/10 anonim válasza:
Én nem emlékszem. nagyon régen volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!