Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen árban vannak?
2011. jún. 30. 22:36
2/5 anonim válasza:
Egész éjaszakára csak testi örömokre házon belül 30-100 E Ft,
1-2 napra 300-600 E Ft (tarsasagi megjelenessel, protokolltudással, arisztokrata korokbe is, idegen nyelvvel, tehat kvazi TÁRS-nak).
Szerintem.
4/5 IQnindzsa válasza:
A legegyszerűbb volna ha felhívnád a számot. Ezek a szolgáltató lányok általában nagyon kedvesek és szívesen elmondják az áraikat és h mi van a programban.
Általánosságban ha mindenképpen egy irányárat szeretnél hallani akkor valahol 12e forintnál kezdődik egy óra amiben minden van. Az átlag 15e körül van és ha 18-20at mondd egy lány akkor már lehúzós és felejtős.
5/5 anonim válasza:
Egyebkent jo az izlesed.:) Nekem is ilyen alakom van, ilyen hofeher borom, csak vekonyabb vagyok 12 centivel, és ezen szep kepek lattan még szebbnek gondolom magam, mint eddig.:) Ez azert fontos nekem, mert ugye nem ma divatos alakrol van szó.:) Raadasul a ruha kifejezetten ront rajta, meztelenul szep igazan ez az alkat, tehat utcan legkevesbe mutatok/-tunk.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!