Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, teljesen biztosak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, teljesen biztosak vagytok benne, hogy a szexuális megítélés miatt feltétlenül jobb fiúnak lenni?

Figyelt kérdés

Addig érthető, hogy egy fiúval általában toleránsabb a környezet, ha kicsapong, mint egy lánnyal. Azonban neki ezt el is kell érnie, mert egy fiúnak meg kell nyerniem a lányt magának, hogy lefeküdjön vele. A kérdés lényege viszont most jönne: ha egy srác nem sikeres, akkor nem kapja meg a szexet. Ha nem kapja meg, önbizalomhiányos lesz és frusztrált, ami miatt még kevesebb lesz az esélye.Egy megoldás marad, ha szexet akar: fizet.

Viszont, ha fizet, akkor az egész környezete előtt leírja magát. Ha egy lány él szabadosan, akkor leribancozzák, de ha egy ilyen srác jár örömlányhoz, akkor egy nagy nulla lesz a környezete szemében férfiként. Attól még lehet ő egy "igaz barát", egy "értékes ember", de férfiként már szóba sem jöhet senkinek. Egy "szabadosabb" lány még előélettel is találhat magának srácot, de egy ilyen fiú nagyon-nagyon nehezen lányt.

Szóval lányok, ebből a szemszögből nézve még mindig fenntartjátok, hogy sokkal jobb fiúnak lenni?

2011. jún. 30. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ha valaki annyira önbizalom hiányos és szorongós h örömlánnyal veszti el a szüzességét és hozzá jár akár az önbizalma is helyre állhat és minek kéne a városnak tudnia arról h egy k.vával kefélt?:) az nem fog pletykálkodni...viszont ha egy csaj mindenkivel lefekszik a pasi fogja mondani h ez a csaj is megvolt és elterjed a híre
2011. jún. 30. 22:17
 2/12 napietus ***** válasza:
én sosem gondoltam ezt, én örülök, hogy lánynak hozott a gólya :) eleve itt is annyi kis hisztisp*csa, féltékenykedő lány van, ha fiúnak születek, ilyeneket kellett volna néhányat elviselnem...brrr...belegondolni is borzasztó :)
2011. jún. 30. 22:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Bizonyos szempontokból jobb fiúnak lenni, de más szempontból meg nem, és ez fordítva is..

Egyébként nem értem...Nem lehet esetleg titokban tartani azt, hogy a fiú prostikhoz jár??! Mert szerintem a lányok többsége ha nem discomaca, ők is titokban tartják a szexpartnereiket, maximum a barátja fog róla tudni vagy még nekik sem mondja el. De ugyanez fiúban is, ők is titokban tartják vagy házasság közben is járkálnak prostikhoz. Én olyanról tudok 30as éveiben járó "férfi" a terhes asszonya mellett kurv@khoz járkált. Na ez aztán nagyon becsülendő ugye:-).

Egyébként meg olyan nincsen, hogy egy fiú sem kapja meg a szexet nem prostituálttól. Még a leghajléktalanabbak is találnak, lehet magukhoz hasonlót, de találnak:-).

2011. jún. 30. 22:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Első, részben igaz. Viszont azt már a lányok hibájának tartom, hogy olyan sráccal fekszenek le, aki dicsekszik a kalandjaival.
2011. jún. 30. 22:21
 5/12 napietus ***** válasza:
igazad van, aki indiszkrét hülyékkel kezd, megérdemli, hogy rajta csácsogjon a fél város :) de a prostik sem szokták nyilvánosságra hozni az ügyfeleik listáját...
2011. jún. 30. 22:24
 6/12 A kérdező kommentje:

22.20

Pedig hidd el, hogy van! És elég sokan sajnos.:(

2011. jún. 30. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok és nem is értem a lányokat. Ha gyönyörű lány lennék és elképesztően élvezném és ki is használnám hogy mindenki le akar feküdni velem. Az nekem is ugyanolyan jó, mint a másiknak. Persze nem akármikor, akárkivel vagy akárhol, de amikor kedvem van hozzá igen.
2011. jún. 30. 22:50
 8/12 anonim ***** válasza:
2.20: Ebben egyáltalán nincs igazad. Fiú vagyok, és 6 éve keresek barátnőt magamnak. Tavaly már olyan szinten frusztrálttá váltam a kudarcok miatt, hogy halasztanom kellett az egyetemen, és ezt követően pedig folyamatosan pszichológushoz kell járnom. Ez még rosszabbul is végződhetett volna, szerencsére egy szerető család áll mögöttem, és sokat segítettek. Am nem hogy nem vagyok hajléktalan, de még jól is nézek ki (ezt mondják általában ) és elég értelmes is vagyok sztem. De látod , mégse...
2011. jún. 30. 23:34
 9/12 A kérdező kommentje:

22.50

Maximálisan igazad van, egyszer él az ember! Idősebb korában már késő bánkódni.

2011. jún. 30. 23:38
 10/12 A kérdező kommentje:

23.34

Egy lány vagy nő ezt nem értheti meg. Még az egyébként okos és értelmes nők is teljesen analfabéták ebben a témában. Én is ismerek több teljesen normális és egészen jó külsejű srácot, akik évek óta nem szeretkeztek már.

2011. jún. 30. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!