Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít az óvszer ára? Pl.799 Ft-os Lidl gumi?
Biztos vagyok benne, hogy az ár itt sem minden. Megvennénk a legdrágábbat, de egyáltalán nem biztos, hogy az a legjobb egyben. Ugyanakkor túl olcsót se akarok, mert az valószínűleg tényleg silány. Mi a normál ár szerintetek?
És mi alapján mondják, hogy egy gumi vacak? Hiszen előfordulhat minddel, hogy kilyukad. Ha meg kilyukad, azt a fajtát sokáig már nem teszteli az ember, mert fél. Így viszont nem fogjuk tudni, ténylegesen melyik gumi a minőségi.
23L
A Rako gumit nem ajánlom. Egyszer vettem 3 db-osat, abból 2 kiszakadt. Pedig olyan vastag gumit még életemben nem használtam. Akkor úgy látszik a vékony jobban nyúlik, nem szakad el.
A Lidleset sose vettem. Durexet 2-szer próbáltam. De leginkább Masculant vettem az olcsósága miatt. 10 db/900 Ft körül van most. De emlékszem amikor 400 Ft volt a 10-es doboz.
Az Act Aroma-t sem ajánlom. Szorított mint az állat és illata se volt.
De amúgy én elég gyakran a megszakításost használtam. :))
29F
9-es, mik ezek az olcsó gumik, hol kaphatók?
Én most a legvékonyabbat keresem, ami van.
:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!